Το WWE έγινε 3D. Μπες μέσα στο ρινγκ με τρισδιάστατα 'GIFάκια'

Το WWE έγινε 3D. Μπες μέσα στο ρινγκ με τρισδιάστατα 'GIFάκια'

Σενάριο, υποκριτικές ικανότητες, μυς, ιδρώτας, ρινγκ, WWE. Πώς φαντάζουν οι ήρωες του World Wrestling Entertainment από πολύ κοντά; Αυτά τα gifs έχουν τις απαντήσεις

Στο παρελθόν έχουμε κάνει αφιέρωμα που έφερε τον τίτλο ο " σκοτεινός κόσμος του WWE και οι νεκροί παλαιστές". Γιατί το WWE δεν είναι άθλημα, παρά μόνο ένα καλοστημένο και φυσικά εντυπωσιακό show που μερικές φορές κινείται σε θολά μονοπάτια.

Ο Vince McMahon είναι ο ισχυρότερος άνδρας, όντας Ιδιοκτήτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του WWE. O πατέρας του ήταν και το πρώτο θύμα του "σπορ" από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από αγώνα.

Μαζί με την γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά, ο Vince και η οικογένεια έχουν στην κυριότητά τους, το 70% του οικονομικού συμφέροντος, ενώ και το 96% της δύναμης λήψης αποφάσεων για το World Wrestling Entertainment.

Είναι άλλωστε ο άνθρωπος που είχε την έμπνευση να το βγάλει στις κάμερες φτιάχνοντας μια επικερδή επιχείρηση που σαρώνει εδώ και 60 χρόνια.

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν το WWE για ευρεία χρήση αναβολικών που έχει οδηγήσει σε θανάτους. Ο Ultimate Warrior είναι ένα από τα θύματα άλλωστε.

Τα περισσότερα μέλη της μαύρης λίστας του WWE έπαθαν ανακοπή καρδιάς, σε ηλικίες από +20 έως +40 και οι περισσότεροι μπορούν να φανταστούν την αιτία.

Το επίσημο site του WWE έδωσε τώρα στη δημοσιότητα για πρώτη φορά 3D Gifs που σε βάζουν μέσα στο ρινγκ, θέλοντας να τιμήσει τους αθλητές του αλλά να βγάλει προς τα έξω μια πιο "φιλική" και ίσως αστεία εικόνα.

Για τα 3D Gifs είχαμε κάνει λόγο πρόσφατα εδώ. Πώς υλοποιούνται;

Το τρικ είναι απλό. Για να επιτευχθεί, χρησιμοποιούνται άσπρες γραμμές που χωρίζουν τις εικόνες σε 3 πάνελ. Με αυτό τον τρόπο, τα αντικείμενα των κινούμενων εικόνων μπορούν να ξεπηδήσουν έξω από το κάδρο, μπροστά από τις άσπρες γραμμές και να πλησιάσουν τον θεατή.

Το τρικ λειτουργεί επειδή οι άσπρες γραμμές ορίζουν ένα σαφές σημείο αναφοράς στο προσκήνιο.

Όταν η δράση στην εικόνα φαίνεται να περνάει μπροστά από αυτές τις άσπρες γραμμές, το μυαλό μας ξεγελιέται και νομίζει ότι η δράση βρίσκεται μπροστά από το προσκήνιο.

Δράση, WWE, Gifs και 3D, παρακάτω

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν ο Mayweather έβγαλε νοκ άουτ τον Big Show στο WWE

Θάνατος στο ρινγκ: Ο Rey Mysterio μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες ανθρωποκτονίας

Μηχανή του Χρόνου: Ο παλαιστής του WWE που στραγγάλισε τη γυναίκα του, τον 7χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

2014: Η χρονιά που ο αθλητισμός έγινε πιο φτωχός

Ο σταρ της πάλης Batista, θα είναι ο κακός του Bond 24

O σκοτεινός κόσμος του WWE και οι νεκροί παλαιστές

SHARE:

24Media Network