Εκπληκτική φάρσα: Τον έστειλε επίσκεψη σε λάθος σπίτι και του είπε αν μπει χωρίς να χτυπήσει

Εκπληκτική φάρσα: Τον έστειλε επίσκεψη σε λάθος σπίτι και του είπε αν μπει χωρίς να χτυπήσει

Ένα βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με ένα νεαρό να μπουκάρει σε ξένο σπίτι, μετά από φάρσα του φίλου του που του έδωσε τη λάθος διεύθυνση (vid)

Πώς θα αντιδρούσες αν κάποιος φίλος σου σε καλούσε στο σπίτι του για πρώτη φορά και αντί να σου δώσει τη σωστή διεύθυνση, σε έστελνε σε ένα εντελώς άγνωστο σπίτι; Ο Κόνορ Μακάρθι κάλεσε για πρώτη φορά το φίλο του σπίτι του και έτσι είχε την μοναδική ευκαιρία να του στήσει μια επική φάρσα. Αφού εκείνος δεν γνώριζε τη διεύθυνση, του έδωσε τον αριθμού του σπιτιού που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το παράθυρό του.

Όπως του εξήγησε, καθώς οι γονείς του έλλειπαν και ο ίδιος έπαιζε με το Xbox του στο δωμάτιο, δεν είχε παρά να μπει στο σπίτι μόνος του και να ανέβει να τον βρει.

Στην πραγματικότητα, ο Μακάρθι είχε στήσει καρτέρι στο παράθυρο, ώστε να καταγράψει την αντίδραση του φίλου του, αλλά και των γειτόνων, όταν θα έμπαινε εντελώς απρόσκλητος στο ξένο σπίτι.

Η φάρσα έχει σημειώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο χτυπήματα στο youtube σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα. Δεν γνωρίζουμε βέβαια για την τύχη της... φιλίας των δύο εφήβων.

Δείτε το βίντεο.

(Πηγή: viralvideos)

SHARE:

24Media Network