Valentine’s Day: Δώσε το όνομα του πρώην σου σε μια κατσαρίδα και νιώσε καλύτερα

Valentine’s Day: Δώσε το όνομα του πρώην σου σε μια κατσαρίδα και νιώσε καλύτερα
Anti valentine girl redrockerz/123RF

Αν είσαι φρεσκοχωρισμένος, θυμωμένος και πληγωμένος, αν δεν θες να ακούς για καρδούλες και Άγιους Βαλεντίνους, αν θες να ξεσπάσεις κάπου, τώρα μπορείς.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα ζευγαράκια γιορτάζουν με σοκολατάκια, λουλούδια, ρομαντικά δείπνα, αγκαλιές και φιλιά. Τι γίνεται, όμως, με τους singles ή ακόμη περισσότερο με τους φρεσκοχωρισμένους/ες;

Άντρες και γυναίκες που χώρισαν πρόσφατα και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θέλουν ούτε να ακούν για έρωτες και αγάπες, ούτε να βλέπουν καρδούλες και πιασμένα χεράκια, μπορούν να κάνουν στον εαυτό τους ένα εξαιρετικό δώρο, που θα τους κάνει σίγουρα να νιώσουν καλύτερα, ειδικά αν είναι βαθιά πληγωμένοι από τον/ην πρώην τους.

Το Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής Hemsley (HCC) στο Kent του Λονδίνου είχε μια ενδιαφέρουσα ιδέα, την οποία έκανε πράξη ελκύοντας πολύ κόσμο και προσφέροντας μια – πρωτότυπη – παρηγοριά στους “anti-valentines” που δεν γιορτάζουν λόγω χωρισμού και ειδικότερα σε εκείνους που θέλουν, με κάποιο τρόπο, να εκτονωθούν ή ακόμη και να “εκδικηθούν”.

Στο site Hemsley μπορεί να βρει κανείς τις οδηγίες και τον τρόπο με τον ποίο μπορεί να “βαφτίσει” μια κατσαρίδα με το όνομα του “ακατανόμαστου” με ούτε 2 ευρώ. Επίσης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο για τους φίλους σας με την ίδια τιμή! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Happy Valentine’s Day!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα