Βίντεο: Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στην παραλιακή λεωφόρο των Καννών

Βίντεο: Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στην παραλιακή λεωφόρο των Καννών
Αγριογούρουνο στις Κάννες

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες ακυρώθηκε, η θρυλική Κρουαζέτ ερήμωσε και ένα... αγριογούρουνο βρήκε πολλούς λόγους για να κάνει αμέριμνο τη βόλτα του στην παραλιακή λεωφόρο.

Αυτήν την εποχή του χρόνου οι Κάννες συνήθως σφύζουν από ζωή και υποδέχονται τους μεγάλους σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου για το ετήσιο Φεστιβάλ. Φέτος, ωστόσο, το 73ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ που επρόκειτο να ξεκινήσει την Τρίτη, ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Έτσι, χωρίς τους σινεφίλ, τους ηθοποιούς, τους παραγωγούς και όλους εκείνους που συρρέουν κάθε χρόνο τον Μάιο στις Κάννες, η παραλιακή λεωφόρος της πόλης, η θρυλική Κρουαζέτ, δέχτηκε την επίσκεψη ενός guest-star: Ένα αγριογούρουνο, βάρους γύρω στα 50 κιλά που θεάθηκε να περιφέρεται αμέριμνο στην παραλία. Το ζώο εντοπίστηκε από μια αστυνομική περίπολο τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου να τριγυρίζει στην έρημη λεωφόρο των Καννών.


Για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα και να μην τραυματιστεί το αγριογούρουνο, οι αστυνομικοί το παρακολούθησαν υπομονετικά όσο έκανε τον περίπατό του στην Κρουαζέτ και χάζευε τις βιτρίνες των πολυτελών μπουτίκ, κοντά στο Παλαί ντε Φεστιβάλ.

Συνοδευόμενο πάντα από ένα περιπολικό, το νεαρό ζώο έκανε στο τέλος στροφή και επέστρεψε στο κοντινό δάσος απ’ όπου προφανώς κατέβηκε στην πόλη. «Όσο καιρό είμαι αστυνομικός, είναι η πρώτη φορά που βλέπω αγριογούρουνο στην Κρουαζέτ», είπε ο Νταρός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα