Κρύος ιδρώτας: Αλλόκοτο πλάσμα "κόβει βόλτες" σε σπίτι

Το περίεργο πλάσμα που εθεάθη σε σπίτι στο Μπαλί

Ο άνδρας καθόταν αμέριμνος στο σπίτι του όταν κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι ένα παράξενο πλάσμα έκανε βόλτες στο ταβάνι. Τι ενδέχεται να είναι.

Ένα παράξενο πλάσμα, που μοιάζει "εξωγήινο" και προκαλεί ανατριχίλα, καταγράφηκε σε σπίτι στην Ινδονησία, με το εν λόγω βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Χάρι Τοάε ενώ καθόταν πριν λίγες εβδομάδες στο σπίτι του στο Μπαλί διαπίστωσε κάποια στιγμή ότι ένα περίεργο πλάσμα "έκοβε βόλτες" στο ταβάνι. Είχε δύο φτερά και τέσσερα τριχωτά άκρα σαν πλοκάμια.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού το αγνώστου ταυτότητας πλάσμα φαινόταν να ψάχνει ένα ασφαλές μέρος για να μείνει, γιατί εκείνο το βράδυ ο καιρός ήταν βροχερός.

"Το άφησα να μείνει στο σπίτι αλλά μόνο για το βράδυ. Δεν ήθελα να τρομάξει τους καλεσμένους μου. Δεν έμοιαζε με κάτι που να έχω ξαναδεί. Δεν νομίζω ότι έρχεται από αυτή τη γειτονιά" δήλωσε ο Τοάε.

Όσον αφορά  στο τι είναι, ενδέχεται να ανήκει στην οικογένεια των σκόρων (νυχτοπεταλούδων) και φαίνεται να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά με ένα είδος που λέγεται Creatonotos gangis, το οποίο ζει στη νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Διαβολικό' έντομο σπέρνει τον τρόμο

SHARE:

24Media Network