Βίντεο: Αυτή είναι η πιο επίπονη 'τσουλήθρα' της χρονιάς

Βίντεο: Αυτή είναι η πιο επίπονη 'τσουλήθρα' της χρονιάς
VIDEO

Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι είχε πιει τόσο πολύ που δεν κατάλαβε καν πόσο είχε χτυπήσει, μέχρι... την επόμενη ημέρα

'Οταν είσαι υπερβολικά σίγουρος για τις ικανότητες, αλλά λόγω αλκοόλ δεν έχεις πλήρη συναίσθηση του τι κάνεις, τότε η "ζημιά" μπορεί να είναι ανυπολόγιστη.

Θα μπορούσε να είναι βίντεο από καρτούν, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Και ενώ εκ πρώτης προκαλεί άφθονο γέλιο, κανείς δεν μπορεί να το δει χωρίς να... συμπάσχει με τον παθόντα.

Ο λόγος για 22χρονο Βρετανό, ο οποίος θεώρησε πολύ έξυπνη ιδέα να κάνει "τσουλήθρα" στις κυλιόμενες σκάλες στο μετρό του Λονδίνου.

Μόνο που είχε πιει προηγουμένως τόσο πολύ που δεν υπολόγισε τα εμβόλιμα εμπόδια στο διαχωριστικό που χωρίζει τις σκάλες... Μέχρι που το ένιωσε για τα καλά και μάλιστα στο πιο "ευαίσθητο" σημείο του! Και όχι μία ή δύο φορές, αλλά αρκετές, μέχρι που στο τέλος... εκσφενδονίστηκε από τις σκάλες.

Το βίντεο με την "περιπέτειά" του έγινε viral, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι το άφθονο αλκοόλ του... έσωσε παραδόξως της ζωή. Πώς; Είχε πιει τόσο πολύ που δεν αισθάνθηκε καν τον πόνο, παρά την επόμενη ημέρα που ξύπνησε... Εκεί βέβαια σταματάει και η περιγραφή του γιατί μάλλον δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο του.

SHARE:

24Media Network