Βίντεο drone: Παλαιοκαστρίτσα, ο μαγευτικός τιρκουάζ κόλπος της Κέρκυρας

Παλαιοκαστρίτσα, ο μαγευτικός τιρκουάζ κόλπος της Κέρκυρας

Τιρκουάζ πεντακάθαρα νερά που δύσκολα συναντάς και δέντρα που καταλήγουν μέσα στη θάλασσα. Η τοποθεσία ήταν από τις αγαπημένες του νησιού για την αξεπέραστη Ρένα Βλαχοπούλου

Ένας κολπίσκος μαγευτικός. Τιρκουάζ πεντακάθαρα νερά που σπάνια συναντάς και καταπράσινοι ορεινοί όγκοι που τα δέντρα τους καταλήγουν μέσα στην θάλασσα.

Μεγαλοπρεπή αρχοντικά με έντονο το βενετσιάνικο στοιχείο, πολυτελή ξενοδοχεία έτοιμα να προσφέρουν της υπηρεσίες τους στους αναρίθμητους τουρίστες που φιλοξενούν και γραφικά ταβερνάκια που ετοιμάζουν πεντανόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ για τους επισκέπτες της περιοχής.

Από τον γραφικό κολπίσκο της Παλαιοκαστρίτσας μπορείς να ταξιδέψεις με μικρά καϊκάκια που εκτελούν χρέη θαλάσσιου ταξί σε κοντινές και δυσπρόσιτες παραλίες μπορείς όμως να νιώσεις και την εμπειρία μιας βόλτας με υποβρύχιο στην μοναδική ίσως τοποθεσία της χώρας μας που προσφέρεται αυτή η δραστηριότητα με το διάσημο Yellow Submarine της περιοχής.

Απολαύστε το μαγευτικό τοπίο μέσα από το βίντεο drone της ομάδας Up Drones:

Η Παλαιοκαστρίτσα αποτελούσε μια από της αγαπημένες τοποθεσίας του νησιού για την αξεπέραστη Κερκυραία ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου και συχνά την επισκεπτόταν προκειμένου να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της. Την αγάπη της για την συγκεκριμένη τοποθεσία άλλωστε την εξέφραζε πολύ συχνά και μέσα από τους ρόλους της στης ταινίες που πρωταγωνιστούσε.

SHARE: