Βίντεο: Δυο αδελφές έσπασαν στο ξύλο 3 άνδρες που προσπάθησαν να παρενοχλήσουν

Βίντεο: Δυο αδελφές έσπασαν στο ξύλο 3 άνδρες που προσπάθησαν να παρενοχλήσουν

Δυο αδελφές έβαλαν στη θέση τους τρεις άνδρες που τις παρενόχλησαν σεξουαλικά,μέσα σε κινούμενο λεωφορείο, σπάζοντας τους στο ξύλο. (vid)

Δύο αδερφές στην Ινδία έσπασαν στο ξύλο τρεις άνδρες που τις παρενόχλησαν προσπάθησαν να τις βιάσουν μέσα σε κινούμενο λεωφορείο γεμάτο κόσμο. 

Δεν ξέρω τι είναι πιο εξοργιστικό, το γεγονός ότι αν είσαι γυναίκα η κυκλοφορία στη συγκεκριμένη χώρα είναι απαγορευτική ή η απάθεια όλων όσων παρακολουθούν την σεξουαλική παρενόχληση και τον άγριο καυγά μεταξύ τριών ανδρών και δύο γυναικών. Αυτό που, όμως με χαροποιεί είναι ότι οι επικείμενοι δράστες πήραν αυτό που τους άξιζε.

Οι δύο γυναίκες προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύουν από την επίθεση, σε μια χώρα όπου καταγράφονται διαρκώς τέτοιου είδους περιστατικά. Οι δύο γυναίκες φαίνεται να προσπαθούν αρχικά λεκτικά να αποφύγουν τους άνδρες, όμως εκείνοι φαίνονται αποφασισμένοι και λίγο αργότερα ξεκινάει ο βίαιος καυγάς μεταξύ τους.

Η μικρότερη από τις δύο αδελφές Pooja, δήλωσε πως είπε σε έναν από τους δράστες: "Αν με ξανά αγγίξεις θα σε πλακώσω στο ξύλο", με τον άνδρα όχι μόνο να την αγνοεί αλλά να καλεί στο τηλέφωνο έναν φίλο του για βοήθεια. Σύμφωνα, με την ίδια αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν μόνες τους τους άνδρες καθώς κανένας άλλος επιβάτης δεν έσπευσε να βοηθήσει.

Παράλληλα, τόνισε πως ενώ ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, τις αγνόησε και συνέχισε κανονικά την πορεία του. Τελικά, οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Πηγή: BBC 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ινδία: Δυο αδελφές έσπασαν στο ξύλο τους τρεις άνδρες που προσπάθησαν να τις βιάσουν

SHARE:

24Media Network