Βίντεο: Γυναίκα σηκώνεται στον αέρα από ρολά καταστήματος και γίνεται viral

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από τη γυναίκα που σηκώθηκε στον αέρα
Στιγμιότυπο από τη γυναίκα που σηκώθηκε στον αέρα PRINTSCREEN / TWITTER / BBC

Αφού απέφυγε τον τραυματισμό, η 72χρονη Anne Hughes βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί έχοντας γίνει viral στο TikTok μετά από βίντεο που τη δείχνει να σηκώνεται στον αέρα αφού το παλτό της πιάστηκε σε ρολά καταστήματος.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται μια γυναίκα να σηκώνεται -στην κυριολεξία- στον αέρα από τα ρολά καταστήματος.

Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος φαίνεται η Anne Hughes, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια σε κατάστημα στη Νέα Ουαλία, να σηκώνεται στον αέρα αφού πιάστηκε το παλτό της.

Το κατάστημα μοιράστηκε το βίντεο στο TikTok, όπου το παρακολούθησαν 1,8 εκατομμύρια χρήστες.

Η κ. Hughes, 72 ετών, δήλωσε ότι συνταξιοδοτήθηκε επίσημα πριν από επτά χρόνια, ωστόσο από τότε εργαζόταν στο εν λόγω κατάστημα.

Η ίδια είπε ότι είχε ακουμπήσει στα ρολά όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποφάσισε να τα ανοίξει από μέσα. «Δεν μπορούσε να με ακούσει που φώναζα, καθώς συνειδητοποιούσα ότι είχα πιαστεί».

«Φώναξα το όνομά του (σ.σ. του ιδιοκτήτη) και δόξα τω Θεώ βγήκε και κατέβασε λίγο τα ρολά, με αποτέλεσμα να καταφέρει να με πιάσει στην αγκαλιά του».

Όπως εξομολογείται «το μόνο που θυμάμαι να του λέω είναι “πιάσε μου το κεφάλι” – ανησυχούσα ότι θα πέσω». Ωστόσο, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, με την ίδια -ούσα πλέον ανακουφισμένη- να αστειεύεται. «Θα πρέπει να διαχειριστώ τη φήμη, να έχω πάντα το μακιγιάζ μου».

«Δεν θα πάω ποτέ ξανά κοντά σε αυτά τα ρολά. Ποτέ. Πήρα το μάθημά μου».

Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα