Βίντεο: Η φάρσα της Adele που δεν πρέπει να χάσεις

default image

Επική φάρσα της Adele, υπό τις οδηγίες της δαιμόνιας κωμικού και παρουσιάστριας Ellen DeGeneres, σε ένα κατάστημα ροφημάτων (Video)

Η Adele εκτός από εξαιρετική φωνή, έχει και εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες τις οποίες φρόντισε να αποδείξει σε μια φάρσα που εμπνεύστηκε η Ellen DeGeneres.

Η διάσημη τραγουδίστρια μπαίνει σε ένα κατάστημα που πουλά ροφήματα και κάνει τη ζωή των εργαζομένων “δύσκολη”, καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει με τίποτα τι θέλει να αγοράσει.

Και κάπου εκεί αρχίζει o εφιάλτης για τους υπαλλήλους, μιας και η DeGeneres δεν αρκέστηκε στην σύγχυση που τους προκάλεσε, που ας μην ξεχνάμε ότι είχαν μπροστά τους την Adele, αλλά αποφάσισε δίνοντας οδηγίες στην τραγουδίστρια, να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο άβολη.

Κάπως έτσι η Adele βγάζει από τη τσάντα της ένα ψαλίδι και αρχίζει να κόβει τα μυρωδικά που υπάρχουν δίπλα από το ταμείο και αρχίζει να τα τρώει, με τους υπάλληλους να κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια βγάζει μια βούρτσα από τη τσάντα της και ζητά από τη βοηθό της να τη χτενίσει, ενώ λίγο αργότερα βγάζει αλκοόλ, ζητώντας από τον υπάλληλο να το προσθέσει στον χυμό της. Στο τέλος, λίγο πριν αποκαλύψει πως πρόκειται για φάρσα, ζητά να μην πληρώσει για το χυμό της, αλλά να την κεράσουν, μιας και είναι διάσημη.

(Πηγή: Metro)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα