Βίντεο παρωδία: Πόσες προσπάθειες χρειάζεται ένας αστυνομικός για να ανοίξει μια πόρτα

Βίντεο παρωδία: Πόσες προσπάθειες χρειάζεται ένας αστυνομικός για να ανοίξει μια πόρτα

Έφοδο σε σπίτι εμπόρου ναρκωτικών έκανε η αστυνομία, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς την επίμονη πόρτα της εισόδου (vid)

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης στην περιοχή Abbey Wood, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όταν οι κάτοικοι ξύπνησαν από έναν δυνατό και συνεχόμενο θόρυβο για να διαπιστώσουν ότι η αστυνομία επιχειρούσε έφοδο σε σπίτι υπόπτου ως εμπόρου ναρκωτικών.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η επιχείρηση εισόδου στο κτίριο θα γινόταν γρήγορα, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς την...επίμονη πόρτα, η οποία πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στον αστυνομικό, που είχε αναλάβει να την ανοίξει.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο τελευταίος χρειάστηκε 43 προσπάθειες και περίπου 2 λεπτά, για να "νικήσει" την πόρτα υπό το βλέμμα περαστικών και κατοίκων, οι οποίοι βλέποντας την αστεία τροπή που είχε πάρει το θέμα, δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τη "μάχη".

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε γέλια και αρκετά σχόλια, όπως "Νομίζω ότι ο αστυνομικός που προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, θα πρέπει να πάει γυμναστήριο" και "Μέχρι να μπουν μέσα, όλα τα ναρκωτικά θα έχουν εξαφανιστεί και ο έμπορος θα έχει φτιάξει πρωινό".

Παρ΄όλα αυτά, η επιχείρηση είχε θετικό αποτέλεσμα, αφού όπως ανακοινώθηκε, βρέθηκαν σακούλες με ναρκωτικά, σχεδόν 40.000 ευρώ σε μετρητά και αρκετά όπλα ενώ αποδόθηκαν κατηγορίες σε οκτώ άνδρες.

Να σημειωθεί ότι συνήθως ένας αστυνομικός σπάει μια πόρτα σε λιγότερες από πέντε προσπάθειες...

Πηγή: DailyMail

SHARE:

24Media Network