Βίντεο: Πόσο γρήγορα μπορούν να κινηθούν τα συγκρουόμενα;

Βίντεο: Πόσο γρήγορα μπορούν να κινηθούν τα συγκρουόμενα;

Το πιο απολαυστικό και κλασικό παιχνίδι του Λούνα Παρκ βγαίνει στην πίστα και καταγράφει ένα απίστευτο ρεκόρ. Αλήθεια τι ταχύτητα μπορεί να αναπτύξει ένα συγκρουόμενο αυτοκινητάκι; (vid)

Από την εποχή που ήμασταν μικρά παιδιά, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει στα παιχνίδια που απαρτίζουν ένα σύγχρονο λούνα παρκ. Ίσως η μπαλαρίνα να μην κυκλοφορεί πια εκεί εξώ. Ενδέχεται ακόμη και το "ταψί" να υποδηλώνει πια μόνο το φούρνο. Ένα όμως παραμένει κλασική αξία στο χρόνο. Τα συγκρουόμενα. Έχετε άραγε αναρωτηθεί τι ταχύτητα μπορεί να αναπτύξει ένα αμαξίδιο με τη φουσκωμένη σαμπρέλα στην περφέρειά του;

Ο τρελός επιστήμονας, youtuber, Colin Furze, που έχει δοκιμάσει να κατασκευάσει και να οδηγήσει τα πιο θεόμουρλα οχήματα ή και πετούμενα, αποφάσισε να κάνει το πείραμα. Βεβαίως, η προσπάθειά του είχε ένα cheat. Βλέπετε ένα κανονικό συγκρουόμενο παίρνει κίνηση από το καλώδιο που εξέχει στο πίσω μέρος του. Ωστόσο ο εφευρέτης, πήρε ένα αμαξίδιο, προσάρμοσε πάνω του μια μηχανή 600κεκ. και 100 ίππων και βγήκε στους δρόμους.

Δείτε εδώ όλη τη διαδικασία τροποποίησης:

Δείτε τις επιδόσεις του "φτιαγμένου" συγκρουόμενου:

SHARE:

24Media Network