Βίντεο: Ξύπνησε από νάρκωση και φλέρταρε τη γυναίκα του

Βίντεο: Ξύπνησε από νάρκωση και φλέρταρε τη γυναίκα του

Σύζυγος της χρονιάς ή τρομερός ηθοποιός; Ένας Αμερικανός που υποβλήθηκε σε επέμβαση, δεν αναγνώρισε τη γυναίκα του και άρχισε να τη φλερτάρει

Τα πρώτα λεπτά αφού συνέλθεις από μια επέμβαση, μπορεί να πεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις, ωστόσο ο ρομαντικός ήρωας της ιστορίας μας θα αργήσει πολύ να ξανακούσει κρεβατομουρμούρα.

Ο Jason Mortensen, υποβλήθηκε σε εγχείρηση κήλης στη Utah των ΗΠΑ και όταν ξύπνησε από τη νάρκωση, αντίκρισε μια γυναίκα που του φάνηκε ιδιαίτερα όμορφη.

Επρόκειτο για την επί εξαετία γυναίκα του, την οποία, λόγω της μορφίνης που του είχε χορηγηθεί, δεν αναγνώρισε.

Βίντεο: Ξύπνησε από νάρκωση και φλέρταρε τη γυναίκα του

Ακολούθησε ο παρακάτω σπαρταριστός διάλογος:

"Είσαι μανάρι! Η ομορφότερη γυναίκα που έχω δει. Είσαι μοντέλο;" ρώτησε ο ναρκωμένος σύζυγος με τη γυναίκα του να τον καταγράφει και να προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια της.

"Είμαι η γυναίκα σου", του απάντησε και η αντίδραση του συζύγου, ήταν πραγματικά ξεκαρδιστική.

"Είσαι η γυναίκα μου! Σκ...α! Για πόσο καιρό", είπε εμφανώς χαρούμενος, που έχει παντρευτεί τόσο όμορφη γυναίκα.

Η Candice Mortensen, προσπαθούσε να τον πείσει να φάει ένα κρακεράκι, ωστόσο ήταν δύσκολο, καθώς εκείνος συνέχιζε να μονολογεί: "Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει".

Ο Jason, λίγες μέρες μετά, δεν θυμόταν τίποτα από αυτή τη συνομιλία, αλλά επέμεινε στα όσα έλεγε ο ναρκωμένος εαυτός του. Ότι δηλαδή έχει παντρευτεί την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Το βίντεο είχε πολλά σχόλια στο διαδίκτυο, με άλλους να τον ανακηρύσσουν ως "σύζυγο της χρονιάς" και άλλους να τον χαρακτηρίζουν ιδιοφυΐα, υπονοώντας ότι υποκρινόταν στο βίντεο.

(Πηγή: Daily Mail)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

waking from surgery

SHARE:

24Media Network