Βίντεο: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στο αναπηρικό καροτσάκι του – Οι θαμώνες τον αποθέωσαν

Βίντεο: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στο αναπηρικό καροτσάκι του – Οι θαμώνες τον αποθέωσαν
Αναπηρικό καροτσάκι Paralyzed man using his wheelchair

Ο Δημήτρης Παπαργύρης είναι η απόδειξη πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία με χαμόγελο. Στο νυχτερινό κέντρο που βρέθηκε οι θαμώνες τον αποθέωσαν.

Ο Δημήτρης αναγκάστηκε να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας (IstyocystiosisErdhmeir-Chester), με την οποία διαγνώσθηκε στα 18 του. Είναι μάλιστα, τόσο σπάνια που από το 1960 μέχρι το 2010 έχουν καταγραφεί 300 περιστατικά παγκοσμίως. Οι γιατροί του έδιναν 3-5 μήνες ζωής.

Όμως αυτό ήταν αφορμή για να γίνει ακόμα πιο δυνατός. Είναι ένα αεικίνητος αθλητής που αποφάσισε πως θα πει “ΝΑΙ” στην πρόκληση της ζωής και έκτοτε αντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο.

Δίπλα στον Σταμάτη Μπιτάκο και το γνωστό ράπερ TNS ξεκίνησε πολεμικές τέχνες στην Αθήνα και όπως είπαν και οι δάσκαλοί του, είναι δυνατός και γεννήθηκε πρωταθλητής!

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος πριν λίγες ώρες, φαίνεται πως βρέθηκε σε ένα κέντρο νυχτερινής διασκέδασης και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με το καροτσάκι του. Οι θαμώνες τον αποθέωσαν και εκείνος απέδειξε πως όλα είναι ζήτημα “ψυχής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα