You’ve Got… Kiss: Το γκάτζετ που στέλνει φιλιά στους αγαπημένους σας

You’ve Got… Kiss: Το γκάτζετ που στέλνει φιλιά στους αγαπημένους σας
Imagineering Lab

Σας λείπει κάποιος. Θέλετε να του δώσετε ένα φιλί, αλλά είναι μακριά. Κανένα πρόβλημα: το στέλνετε με μήνυμα! Το Kissenger ήλθε να τακτοποιήσει ένα ακόμα θέμα που αντιμετωπίζουμε, όταν μας λείπει κάποιος.

H τεχνολογία έχει δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που ταλαιπωρούσαν τα ζευγάρια, συγγενείς και φίλους τις παλιές εποχές. Κυρίως σε αυτά της επικοινωνίας. Όσο όμως, και αν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς, δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις. Ή να τον φιλήσεις. Διαγράψτε το τελευταίο από τη λίστα, καθώς το Kissenger είναι το gadget που αλλάζει και αυτό το δεδομένο!

Η ανακάλυψη του Imagineering Lab του City University London, προσομοιώνει το φιλί του/της συντρόφου σας. Μιμείται το πραγματικό φιλί, χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες πίεσης και τους ενεργοποιητές. Αφορά φιλιά στο μάγουλο (εξυπακούεται πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μεταξύ φίλων και συγγενών, που απλά λείπει ο ένας στον άλλον) και στο στόμα. Οι ειδικοί διευκρίνισαν ότι δεν διαθέτει προσομοίωση της γλώσσας.

Imagineering Lab

Το τοποθετείτε στη βάση του τηλεφώνου και το συνοδεύετε από εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τις αποστολές. Μόλις γίνει μια, το Kissinger μετρά την πίεση σε διάφορα μέρη των χειλιών του αποστολέα, ώστε να αναπαράξει το ακριβές φιλί (την ακριβή πίεση) σε εκείνα του παραλήπτη. Το μέρος που τοποθετείτε τα χείλη σας είναι από πυρίτιο και κυκλοφορεί στην αγορά από τον Ιούνιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα