Ζητά αποζημίωση γιατί το νερό που αγόρασε περιείχε σπέρμα

Ζητά αποζημίωση γιατί το νερό που αγόρασε περιείχε σπέρμα

Για ποιον λόγο Αυστραλή κατέθεσε μήνυση σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος

Η Alicia Cooper από το Πέρθ της Αυστραλίας μήνυσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Deli γιατί το εμφιαλωμένο νερό που αγόρασε περιείχε μέσα σπέρμα!

Μέτα από ανάλυση που έγινε στο  DNA διαπιστώθηκε ότι ήταν του ίδιου του καταστηματάρχη.

Η Alicia κατέθεσε μήνυσε, στο Περιφερειακό δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας, τον Dahn Le ο οποίος άνοιξε το μπουκάλι και τοποθέτησε το σπέρμα του μέσα σε αυτό.

Στο δικαστήριο η γυναίκα ζητά να αποζημιωθεί γιατί μετά το περιστατικό πάσχει από ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών και φυσικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων του άγχους, της κατάθλιψης, του σοκ, μερικής διαταραχής μετα-τραυματικού στρες και διαταραχής προσαρμογής.

Το μπουκάλι με το εμφιαλωμένο νερό το είχε αγοράσει από το κατάστημα ο ο σύζυγός της Travis Cooper. Στη συνέχεια η φιάλη τοποθετήθηκε στο ψυγείο στο σπίτι τους. Όταν το ήπιε "είχε μια άσχημη γεύση και οσμή".

"Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά", είπε η Alicia και πρόσθεσε ''Σκεφτόμουν: Θεέ μου, κάτι δεν πάει καλά με το νερό μου.''

Η δικηγόρος της γυναίκας Jacinta O'Connor τόνισε στο δικαστήριο ότι:"Ο πελάτης μου έχει υποστεί σημαντική συναισθηματική βλάβη και οι οικονομικές απώλειες που διεκδικούμε είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτού του ανθρώπου".

Πηγή: news.ninemsn.com.au

SHARE:

24Media Network