Ζητούν σε γάμο τον Μπρέιβικ

Ζητούν σε γάμο τον Μπρέιβικ

Μπορεί να σκόρπισε το θάνατο το περασμένο καλοκαίρι στο νησί Ουτόγια ωστόσο έχει φανατικές θαυμάστριες που θέλουν ακόμα και να τον παντρευτούν!

Την επιθυμία τους να τον παντρευτούν εκφράζουν αρκετές γυναίκες στον Άντερς Μπρέρινγκ Μπρέιβικ, το Νορβηγό που το περασμένο καλοκαίρι σκόρπισε το θάνατο στο νησί Ουτόγια.

Ο 32χρονος που πάσχει από σχιζοφρένεια, σύμφωνα με την έκθεση ομάδας ψυχιάτρων, δέχθηκε επίσης πληθώρα μηνυμάτων υβριστικού χαρακτήρα και επιστολές μίσους.

Ο Μπρέιβικ τις τελευταίες ημέρες διαβάζει εφημερίδες, βλέπει τηλεόραση και ακούει ραδιόφωνο πέρα από την αλληλογραφία του, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα καταλήξει σε ψυχιατρείο έπειτα το τέλος της δίκης του που ξεκινάει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο Μπρέιβικ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης της αιματοχυσίας στην κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, είχε επάνω του πολλούς γεμιστήρες κατά τη σύλληψή του.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης  επέστρεψε πολλές φορές στον τόπο όπου είχε κρύψει τα πυρομαχικά του για ανεφοδιασμό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δείτε τη χλιδάτη φυλακή του Νορβηγού εκτελεστή

Βίντεο σοκ από το μακελειό της Νορβηγίας

SHARE:

24Media Network