Έχετε καιρό να το κάνετε; Δεν είσαστε ο μόνος...

Έχετε καιρό να το κάνετε; Δεν είσαστε ο μόνος...

H αποχή από το σεξ είναι τεράστια και στην ομάδα 16 με 24 όπου τα αγόρια έχουν λιγότερες επαφές από τα κορίτσια. Στις υπόλοιπες ηλικίες πάντως οι άνδρες σκοράρουν καλύτερα

Στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να έχει καμιά αξιοπιστία, διότι φημιζόμαστε για τις επιδόσεις μας στο μαγείρεμα των στατιστικών. Στην Βρετανία όμως που δεν έχουν τέτοια προβλήματα, το κράτος μπορεί να υποστηρίξει μια μεγάλη έρευνα που να αφορά την σεξουαλική συμπεριφορά.

Με τεράστιο δείγμα, που ξεπερνά τις 15.000 απαντήσεις σε ερωτηματολόγια από αντίστοιχα άτομα, μπορεί κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, οι απαντήσεις συγκεντρώνονται από ειδικές συνεντεύξεις που γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Μια από τις κρίσιμες ερωτήσεις βεβαίως, αφορά την συχνότητα και είναι διατυπωμένη ως εξής: “Πόσες φορές είχατε σεξουαλική επαφή τον περασμένο μήνα”. Τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη. Στην ηλικιακή ομάδα άνω των 65 οι γυναίκες περισσότερο και οι άνδρες λιγότερο, δηλώνουν βέβαια σε μεγάλο ποσοστό ότι απέχουν. Όμως η αποχή είναι τεράστια και στην ομάδα 16 με 24 όπου τα αγόρια έχουν λιγότερες επαφές από τα κορίτσια. Στις υπόλοιπες ηλικίες πάντως οι άνδρες σκοράρουν καλύτερα.

Πως το εξηγούν ορισμένοι; Προσθέτουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες που έχουν περισσότερες επαφές, τονίζουν ότι οι άνδρες καμιά φορά λένε ψέματα για το θέμα αυτό (για να φανούν πιο ενεργητικοί, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το αποκρύπτουν) και τα ρίχνουν στην εποχή μας που δεν ευνοεί πολύ τον ερωτισμό....

SHARE:

24Media Network