Ξάνθη: Προσπάθησε να δηλητηριάσει τη φίλη της με καθαριστικό δαπέδων

Ξάνθη: Προσπάθησε να δηλητηριάσει τη φίλη της με καθαριστικό δαπέδων

Μια γυναίκα επιχείρησε να δηλητηριάσει τη φίλη της με καθαριστικό δαπέδων το οποίο έριξε στον καφέ της. Τι την οδήγησε σε αυτή την κίνηση

Μια ιστορία βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε πριν λίγες εβδομάδες σε χωριό του δήμου Μύκης, στην Ξάνθη, με μια νεαρή γυναίκα να επιχειρεί να δηλητηριάσει τη φίλη της με καθαριστικό δαπέδων λόγω υποψιών που είχε ότι φλέρταρε με τον σύντροφο της.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, η φίλη είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας προς το πρόσωπο της και έτσι την κάλεσε για καφέ στο σπίτι ενός τρίτου ατόμου, το οποίο είχαν παγιδεύσει με κάμερα. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν σερβιριστεί οι καφέδες, η φίλη την άφησε εσκεμμένα μόνη της.

Τότε η κάμερα την κατέγραψε να βγάζει από την τσέπη ένα μικρό μπουκάλι, το οποίο όπως αποδείχτηκε περιείχε απορρυπαντικό δαπέδου, και να ρίχνει μέσα στο ρόφημα της φίλης της. Ο καφές μαζί με το βίντεο κατέληξαν στα χέρια της αστυνομίας, στην οποία προσέφυγε η φίλη, καταθέτοντας παράλληλα και μήνυση.

SHARE: