Αποδοκιμάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο "Αγία Όλγα"

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", στη Νέα Ιωνία, Τρίτη 14 Ιαν. 2014. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", στη Νέα Ιωνία, Τρίτη 14 Ιαν. 2014. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Με γιουχαΐσματα και συνθήματα υποδέχθηκαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα" (Vid)

Με αποδοκιμασίες, πανό και συνθήματα "υποδέχτηκαν" τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", οι εργαζόμενοι.

Ο υπουργός Υγείας έκανε προγραμματισμένη επίσκεψη στο θεραπευτήριο και θα μιλούσε σε ημερίδα όπου θα βραβευόταν η μεγάλη ευεργέτιδα του νοσοκομείου κ α Αλίκη Περρωτή κορή του επίσης ευεργέτη του νοσοκομείου, κ. Κωνσταντοπούλου

"Δυστυχώς συνέβησαν κάποια μικρά επεισόδια από μια μειοψηφία που σίγουρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού Λαού. Και το Εθνικό Σύστημα Υγείας -θέλω να το πω- ότι κρατιέται και προχωράει με την πολύ μεγάλη προσπάθεια του προσωπικού και των γιατρών και των νοσηλευτών", τόνισε μετά την εκδήλωση ο υπουργός Υγείας.

Όταν ρωτήθηκε για τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του με αφορμή τη χθεσινή στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» όπου ήταν η πρώτη μέρα εφημερίας μετά την κινητικότητα, είπε: «Όταν πηγαίνω κάπου, χωρίς να το ξέρουν ώστε να μαζευτούν αυτοί της άκρας αριστεράς, δεν έχω ποτέ προβλήματα. Όταν μαθαίνουν άλλοι ότι θα πάω και μαζεύονται για το σόου, τότε καταλαβαίνετε ότι γίνεται αυτό που βλέπετε. Κανένα πρόβλημα. Θέλω να σας πω ότι ο σκοπός μου είναι να πηγαίνω αιφνιδιαστικά τουλάχιστον σε ένα νοσοκομείο την εβδομάδα. Θέλω μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να έχω πάει σε όλα τα νοσοκομεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και θα πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα, επίσης αιφνιδιαστικά, σε ένα νοσοκομείο της επαρχίας». Με αφορμή την απάντηση αυτή, δημοσιογράφος ρώτησε τον υπουργό Υγείας αν "Πάμε στη θεωρία των δύο άκρων;" , για να απαντήσει:

«Δε μίλησα για δύο άκρα. Τη λέξη «άκρο» δεν την είπα. Είπα της «άκρας αριστεράς». Κάποιοι είναι άκρα αριστερά, τι να κάνουμε; Δεν τους κατηγορώ».-Ο υπουργός, είχε προγραμματισμένη ομιλία στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, που υπό την πίεση των διαδηλωτών μετετράπη σε σύντομο χαιρετισμό στα στελέχη που τον περίμεναν, και να ματαιωθεί  η εκδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O διάλογος του Άδωνι με τους γιατρούς του Αγία Όλγα

SHARE:

24Media Network