Bergmann Kord: Βραβεύεται για την προσφορά της στις καινοτόμες υπηρεσίες Υγείας

Bergmann Kord: Βραβεύεται για την προσφορά της στις καινοτόμες υπηρεσίες Υγείας
Bergmann Kord

Στο πλαίσιο του 2ου Συμποσίου Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας των Μed Professionals, βραβεύτηκε η Bergmann Kord και η Πρόεδρός της, Βασιλική Κορδερά, για την προσφορά τους στο χώρο των καινοτόμων υπηρεσιών υγείας και ευεξίας.

Για την προσφορά της στο χώρο των καινοτόμων υπηρεσιών υγείας και ευεξίας βραβεύθηκαν για μια ακόμα φορά η Bergmann Kord και η Πρόεδρός της, Βασιλική Κορδερά, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 2ου Συμποσίου για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας των Med-Professionals, που διεξήχθη την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο Titania Hotel.

«Ως Bergmann Kord πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Ιατρικός Τουρισμός μπορεί να αποτελέσει ισχυρό σύμμαχο της χώρας μας στην προσπάθειά της να αναδείξει όλα της τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ως τουριστικός προορισμός. Είναι πολύ θετικό δε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια να αποτελέσει η Ελλάδα καίριο κόμβο στον διεθνή υγειονομικό “χάρτη” έχει ενταθεί, με την βοήθεια και τις πρωτοβουλίες σημαντικών φορέων όπως είναι ο Όμιλος Επικοινωνίας Med-Professionals». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, η Βασιλική Κορδερά κατά την απονομή της τιμητικής διάκρισης στην Bergmann Kord, τονίζοντας παράλληλα ότι θα στηρίξει «κάθε προσπάθεια που ενθαρρύνει τη συνεργασία ανάμεσα στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να σχεδιαστεί μια κεντρική στρατηγική που θα αναδείξει την Ελλάδα σε ισχυρό brand name στον ιατρικό τουρισμό».

Να σημειωθεί ότι η αγορά του τουρισμού υγείας παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την Bergmann Kord, με τον κύριο όγκο των πελατών της να προέρχεται από τις ευρωπαϊκές –κυρίως- χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποδοχής πελατών της από το εξωτερικό, οι οποίοι στο πλαίσιο των υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών που λαμβάνουν από την Κλινική Μαλλιών, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις ομορφιές της Ελλάδας, απολαμβάνοντας ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες τουρισμού, υπό την επιμέλεια και φροντίδα της Bergmann Kord.

Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών, ο τζίρος της παγκόσμιας αγοράς του ιατρικού τουρισμού ξεπερνά τα 20 δισ. δολάρια και παρουσιάζει ρυθμό αύξησης 15-25% ετησίως. Οι ίδιες έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν σήμερα περίπου 14 δισ. πολίτες σε όλο τον κόσμο, που ξοδεύουν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 3.800 – 6.000 δολάρια ανά ιατρική επίσκεψη. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι δαπάνες ιατρικών υπηρεσιών, οι μετακινήσεις, η διαμονή, η διατροφή κ.α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα