Η Κύπρος ως σταυροδρόμι του Ιατρικού Τουρισμού

Η Κύπρος ως σταυροδρόμι του Ιατρικού Τουρισμού

Ο ιατρικός όμιλος CDM Medical Group με παρουσία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Ρόδο αλλά και τη Λεμεσό παρουσίασε την δυναμική της Κύπρου στην παροχή υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού ως μοχλό ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής

Η ημερίδα με θεματική « Κύπρος: Σταυροδρόμι Ιατρικού Τουρισμού μεταξύ Ευρώπης και Μ. Ανατολής» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Ιουλίου στη Λεμεσό, είχε στόχο να αναδείξει τη σημασία που έχει η προσφορά υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αλλά και της κοινωνικής ζωής.

«Το γεγονός ότι η Κύπρος αποτελεί έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό με καλά οργανωμένη πρόσβαση, με προσφορά σύγχρονων υποδομών εστίασης και πλούσια εμπορική δραστηριότητα, την ανάγει σε ιδανικό τόπο για την ανάπτυξη υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού με έκδηλα οφέλη για την εθνική οικονομική ζωή ιδιωτικού και δημοσίου ενδιαφέροντος», τόνισε ο Πρόεδρος του ομίλου, πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

Η Κύπρος ως σταυροδρόμι του Ιατρικού Τουρισμού

« Κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παγκόσμια διάκριση με το βραβείο “ Best International Hair Clinic 2017” από τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (Οπατία, Μάιος 2017/ Μαδρίτη, Μάιος 2016) και έχοντας διακριθεί για τις υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού του στα πλαίσια της τελετής Healthcare Business Awards (Αθήνα, Σεπτέμβριος 2016), ο όμιλος CDM Medical Group έχει πολύχρονη, διεθνώς πιστοποιημένη εμπειρία στην παροχή άριστων υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού. Αυτή τη γνώση θελήσαμε να μοιραστούμε με το κοινό διεξάγοντας τη συγκεκριμένη ημερίδα» τόνισε η διευθύντρια Marketing του ομίλου, κα Μάνου Μαρία. Τα στελέχη του ομίλου, μέσω των ομιλιών τους, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις ευκαιρίες που παρουσιάζει ο ιατρικός τουρισμός για την εθνική οικονομία.

Η Κύπρος ως σταυροδρόμι του Ιατρικού Τουρισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ημερίδα ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να γνωρίσουν τα στελέχη και τις υπηρεσίες του ομίλου.

SHARE:

24Media Network