Η όμορφη φιλοσοφία των Bio Tonics

Η όμορφη φιλοσοφία των Bio Tonics

Η Amhes, συμφωνα με τον Ceo της εταιρίας κύριο Λιακόπουλο Γιάννη, δημιουργεί και αναπτύσσει βιοηθικά συμπληρώματα διατροφής που προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής, βασισμένα σε υψηλής βιολογικής αξίας συστατικά.

“Εκμεταλλεύεται τους μοναδικούς καρπούς της ελληνικής φύσης για τη δημιουργία πρωτότυπων προϊόντων”
“Δίνει στα παρασκευάσματά ποιότητα και χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά αποφεύγοντας το πλαστικό, γνωρίζοντας πως ένα ποιοτικό προϊόν ξεκινά απ’ το περιεχόμενο και ολοκληρώνεται στην συσκευασία”
“Κρατά τις τιμές χαμηλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό διότι επιθυμεί να μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλοι”

Η φιλοσοφία δεν παρεκκλίνει ποτέ και παραμένει σταθερή στην χρήση βοτάνων και φυσικών/βιολογικών συστατικών υψηλής ποιότητας, σε φόρμουλες φιλικές προς τον οργανισμό και το περιβάλλον με κλινικά ελεγμένη αποτελεσματικότητα, προσιτή τιμή, προσφέροντας τη δυνατότητα καθημερινής χρήσης.

“Δεν διαθέτει τα προϊόντα ηλεκτρονικά αλλά αυστηρά μόνο μέσα από τα φυσικά φαρμακεία, για μην επηρεάζεται η ποιότητα τους από τις μετακινήσεις”

Τα ποιοτικά προϊόντα BIO TONICS της Amhes διατίθενται σε όλα τα φυσικά φαρμακεία. Αν το φαρμακείο σας δεν το έχει ήδη διαθέσιμο στο ράφι, μπορείτε να του ζητήσετε να σας το προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του. Ακόμη και με αυτόν τον τρόπο, σε μερικές ώρες θα το έχετε στα χέρια σας!

Παράγονται από την AMHES – Astra Medical Hellas

Δείτε όλα τα BIO TONICS εδώ, www.biotonics.com

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version