ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν υπάρχουν μεταδιδόμενες ασθένειες στα κέντρα μεταναστών Π.Ράλλη και Αμυγδαλέζα

Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τα κέντρα κράτησης μεταναστών επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ με τη συνοδεία των υπεύθυνων των ίδιων των κέντρων διαβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για υγειονομική τους κατάσταση

Δεν υπάρχουν μεταδιδόμενες ασθένειες στα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης μεταναστών στην Π.Ράλλη και την Αμυγδαλέζα διαπίστωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), μετά από επιτόπιο έλεγχο.

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ομότιμος καθηγητής χειρουργικής Αθανάσιος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ γιατρός Θεόδωρος Παπαδημητρίου, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη κλάδου αλλοδαπών και προστασίας συνόρων υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, τον διευθυντή της αρμόδιας δίωξης παράνομης μετανάστευσης Ταξίαρχο Μενέλαο Κωστάκη και το διευθυντή αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχο Μανώλη Γρηγοράκη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα δύο κέντρα, στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής του υπουργείου Υγείας με σκοπό τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και παράλληλα την επαρκή υγειονομική τους κάλυψη.

Την ερχόμενη Δευτέρα κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρόκειται να μεταβεί σε Ρόδο και Τήλο και την Τρίτη στην Κω, προκειμένου να επισκεφθεί τις τοπικές Μονάδες Υγείας, τις περιφερειακές υπηρεσίες πρώτης υποδοχής, καθώς και τους χώρους φιλοξενίας παρατύπως νεοεισερχόμενων ατόμων.

SHARE:

24Media Network