Κόντρα Λοβέρδου - Βαρνάβα: Ο "ντίλερ συμφερόντων" και ο "άνανδρος που το παίζει γιατρός"

ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ (EUROKINISSI / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ (EUROKINISSI / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, και τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα. Διάλογος με εκατέρωθεν ύβρεις (Vid)

Με ύβρεις συνεχίστηκε η κόντρα στο χώρο της Υγείας, με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρη Βαρνάβα να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του πρώην υπουργού Υγείας αποκαλώντας τον ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων.

Η παρέμβαση του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ήταν άμεση, αποκαλώντας τον Δημήτρη Βαρνάβα άνανδρο που παριστάνει τον γιατρό.

Η κόντρα των δύο στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ άναψε για τα καλά όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε από την πλευρά του πως ο Δημήτρης Βαρνάβας το παίζει γιατρός για να του απαντήσει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών πως αυτός είναι γιατρός και δεν το έπαιζε υπουργός, όπως έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος με τους 46 παρατρεχάμενούς του.

Ο πρώην υπουργός, εξοργισμένος, αποκάλεσε δειλό, ψεύτη, συκοφάντη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Βαρνάβα και τον κάλεσε να αποδείξει με στοιχεία αυτά που είπε εναντίον.

Μάλιστα τον κάλεσε να αναφέρει δημοσίως και να κατονομάσει τα συμφέροντα για τα οποία τον κατηγόρησε.

Ο Δημήτρης Βαρνάβας επέμενε όμως προκαλώντας τον Ανδρέα Λοβέρδο αν θέλει να του κάνει μήνυση, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση προτίμησε να δώσει σε τοκογλύφους 430 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει να ψοφήσει το σύστημα Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαριές κουβέντες στον τηλεοπτικό "αέρα"

SHARE:

24Media Network