Life On! Το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας που ξεφεύγει από τις κλασικές νόρμες

Life On! Το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας που ξεφεύγει από τις κλασικές νόρμες

Με ένα πρωτοποριακό σύστημα ασφάλισης της υγείας μας, η Generali πρωτοπορεί προσφέροντας ένα οικοσύστημα με πέντε άξονες φροντίδας, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη.

Αποτελεί κοινή αποδοχή ότι η μεγαλύτερη ανασφάλεια που διακατέχει τον καθένα από εμάς, είναι το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι στην υγεία μας. Μια πιθανή ασθένεια, ακόμη και μικρής έκτασης, μπορεί να μας κάνει, ευάλωτους.

Όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη, ανά πάσα στιγμή, να έχουμε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ώστε να έχουμε την απαραίτητη φροντίδα, όταν προκύψει ένα έκτακτο θέμα υγείας. Επίσης, το σημαντικότερο είναι η φροντίδα αυτή να ξεκινά νωρίς και να προλαμβάνει καταστάσεις. Και επίσης να αφορά εμάς, παρέχοντας εξατομικευμένη αντιμετώπιση.

Όλοι συμφωνούμε, λοιπόν, πως η ασφάλεια υγείας, αποτελεί μια σημαντικά αποδοτική επένδυση για τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, καθώς μπορεί άμεσα να ανταποκριθεί όταν θα υπάρχει ανάγκη και επίσης να μας προσφέρει το συμβουλευτικό εκείνο περιβάλλον ώστε να έχουμε μια καλή υγεία.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Life On!

Με στόχο να καταστεί αρωγός στη διατήρηση της καλής υγείας μας, εξασφαλίζοντας μια όμορφη και λειτουργική καθημερινότητα, η Generali, έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που ξεφεύγει από τα κλασικά δεδομένα της αγοράς. Αποτελεί ένα νέο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας, το οποίο προσφέρει περισσότερα από αυτά που θα περίμενε κανείς με βάση τα όσα γνωρίζουμε για τις Ασφαλίσεις Υγείας.

Πέρα από κάποιες σταθερές αξίες που έχουν να κάνουν με την ανταπόκριση ενός ασφαλιστικού προγράμματος όταν το χρειαστούμε λόγω της εμφάνισης κάποιου προβλήματος, η Generali κάνει πραγματικότητα μια νέα φιλοσοφία στην Ασφάλιση Υγείας, εντάσσοντας την πρόληψη σε ένα πρόγραμμα, που προσφέρει:

1. Ολοκληρωμένη προστασία μέσα από πέντε άξονες – Πρόληψη, Γιατροί & Εξετάσεις, Νοσηλεία, Αποκατάσταση, Υπηρεσίες – με δυνατότητα παραμετροποίησης των καλύψεων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες μέσα από πολλαπλούς συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στις δικές μας ανάγκες και επιλογές. Παράλληλα, προσφέρει πολλές δυνατότητες κάλυψης για κάθε άξονα, σύμφωνα με τον τρόπο ζωής και τον προϋπολογισμό μας.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην πρόληψη παρέχονται 3 ξεχωριστά πακέτα Basic, Standard και Premium, ώστε να επιλέγουμε εκείνο που ταιριάζει στο προφίλ μας ανάλογα με το φύλο, την ηλικία μας κ.λπ., καθώς και εξειδικευμένα check up.

Πέρα από την πρόληψη βεβαίως, είναι σημαντικό να έχουμε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε γιατρούς και εξετάσεις. Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά κατά μέσο όρο ένας ενήλικας αρρωσταίνει 3 έως 4 φορές το χρόνο και το μέσο κόστος των εξωνοσοκομειακών εξόδων φτάνει τα 300 ευρώ σε ετήσια βάση. Κι εδώ υπάρχουν αντίστοιχα 3 επίπεδα κάλυψης, ανάλογα με το εύρος της κάλυψης που θέλουμε.

Ένας ακόμη κρίσιμος τομέας είναι και η νοσηλεία. Κι εδώ μέσω του προγράμματος υπάρχουν δυνατότητες για κάλυψη εξόδων υψηλού κόστους, αν χρειαστεί κάποιος να κάνει χρήση των υπηρεσιών ενός νοσοκομείου. Υπάρχουν 3 επιλογές Ατομικής Ασφάλισης (Basic, Standard, Premium), στις οποίες μπορούν να ενταχθούν και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς μας.

Αντίστοιχα 3 επιλογές υπάρχουν και για τον άξονα Αποκατάσταση, σε περίπτωση που προκύψει η ανάγκη για περαιτέρω παρακολούθηση ή ιατρική φροντίδα μετά τη νοσηλεία.

2. Συνύπαρξη παραδοσιακών ασφαλιστικών καλύψεων με υπηρεσίες ευ ζην και έξυπνες εφαρμογές στις οποίες έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Ο καθένας μπορεί να έχει τον δικό του γιατρό στο κινητό του μέσω τηλεσυνδρίας, να λαμβάνει οδηγίες από ψηφιακό σύμβουλο υγείας, να κλείνει online ραντεβού ή ακόμη να έχει γυμναστή και διατροφολόγο! Επίσης, η διαχείριση όλων των παροχών της ασφάλισης και των αιτημάτων μας, παρέχεται μέσα από ένα ενιαίο σημείο, την ψηφιακή πύλη εξυπηρέτησης MyGenerali.

Μια επίσκεψη στο site της ασφαλιστικής θα σας πείσει.

3. Εκεί δίνεται η δυνατότητα διαμόρφωσης του δικού μας προσωπικού προγράμματος μέσω ενός οnline υπολογιστικού εργαλείου ασφαλίστρων το οποίο εντοπίζεται εύκολα στο generali.gr. Μέσω αυτού μπορούμε να δοκιμάσουμε – σε πραγματικό χρόνο – διαφορετικούς συνδυασμούς στις καλύψεις μας, αλλά παράλληλα να προχωρήσουμε και σε μια πρώτη εκτίμηση κόστους. Να αναφέρουμε δε ότι για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ασφάλισης, ερχόμαστε σε επικοινωνία με εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο για επιπλέον εξατομικευμένη συμβουλευτική και εξυπηρέτηση, καθώς και τη διαμόρφωση του τελικού προγράμματος ασφάλισης.

Όλα αυτά μπορεί ο καθένας μας να τα διαπιστώσει απλά και μόνο με μια διαδικτυακή επίσκεψη στο ιδιαίτερα εύχρηστο site της εταιρείας, generali.gr.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα ασφάλισης Life On, η Generali αναδεικνύει τη διαδικασία φροντίδας και προστασίας σε προτεραιότητα, θέτοντας την τεχνολογία ως σύμμαχο για άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση, 24 ώρες καθημερινά και τις 7 ημέρες της εβδομάδας.

Μέσω λοιπόν του Life On, μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο της ασφαλιστικής μας κάλυψης, δημιουργώντας μια προστασία στα μέτρα μας, με την εγγύηση της Generali.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα