Ο Χρυσοχοΐδης ξήλωσε τη διοίκηση του “Βενιζέλειου” Νοσοκομείου

Διαβάζεται σε 1'
Ο Χρυσοχοΐδης ξήλωσε τη διοίκηση του “Βενιζέλειου” Νοσοκομείου
To «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο

Ακόμη μία διοίκηση νοσοκομείου μέσα σε λίγες ημέρες παύει ο υπουργός Υγείας. Μάλιστα, είχε μεταβεί ο ίδιος, χθες, Δευτέρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς εδώ και περίπου ένα μήνα δεν πραγματοποιούνταν τακτικά χειρουργεία.

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύονται από σήμερα, Τετάρτη, από τα καθήκοντά τους ο διοικητής και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «Βενιζέλειο- Πανάνειο».

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο εδώ και περίπου ένα μήνα δεν λειτουργούν τα τακτικά χειρουργεία, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων.

Μάλιστα, χθες ο υπουργός Υγείας είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο και είχε ανακοινώσει δέσμη μέτρων ώστε να ξεκινήσουν σύντομα και πάλι τα τακτικά χειρουργεία, ενώ είχε ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 10 ημέρες το NEWS 24/7 είχε αναδείξει με ρεπορτάζ του ότι τα τακτικά χειρουργεία έχουν σταματήσει στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο, λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγων και ως εκ τούτου πραγματοποιούνται μόνο ογκολογικά και έκτακτα χειρουργεία.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε ξηλώσει και τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα