Οι δυνατοί που βρίσκονται ανάμεσά μας

Οι δυνατοί που βρίσκονται ανάμεσά μας

Όταν η δύναμη που έχεις μέσα σου είναι μεγαλύτερη από κάθε πόνο.

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας είναι πολλές. Κάποιες φορές χρειάζεται να επιστρατεύσουμε όση υπομονή και κουράγιο διαθέτουμε για να μπορέσουμε να τις ξεπεράσουμε. Εύκολα ή δύσκολα τα καταφέρνουμε και η ανταμοιβή μας είναι λίγες στιγμές αληθινής ηρεμίας. Πολλές φορές σε αυτή τη μάχη έχουμε για σύμμαχό μας το αγαπημένο μας Panadol, άλλες φορές όμως πρέπει να αναζητήσουμε τη δύναμη αποκλειστικά και μόνο μέσα μας. Παράδειγμά μας, προς μίμηση, είναι οι άνθρωποι που ξυπνούν κάθε πρωί ξέροντας ότι πρέπει και σήμερα να ξεπεράσουν τα όριά τους. Να υπερβούν τις δυνάμεις τους. H Κατερίνα Γιαννακοπούλου είναι μία απ’ αυτούς τους ανθρώπους. Από το 1996, όταν και ίδρυσε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», έχει μετατρέψει σε αποστολή ζωής να βοηθά χιλιάδες παιδιά με νοητική υστέρηση ή αυτισμό. Οι τομείς με τους οποίους ασχολείται ο σύλλογος είναι πάρα πολλοί. Η κ. Γιαννακοπούλου και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουν τη στήριξη παιδιών από τα 2,5 έτη και φτάνουν έως την ηλικία των 57. Λειτουργούν σαν μία παράλληλη οικογένεια.

Ξεκινούν από την έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση και συνεχίζουν με την παράλληλη στήριξη στο σχολείο ή κατ’ οίκον παρέμβαση, καθώς επίσης και με διάφορες δραστηριότητες (εκδρομές, αθλητικά προγράμματα, λέσχες, ημερίδες κτλ) προσπαθώντας έτσι να εφοδιάσουν αυτά τα παιδιά αυτά με τις απαραίτητες εκείνες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινωνία.

Σ’ αυτή τη δύσκολη και απαιτητική δουλειά η κυρία Γιαννακοπούλου δεν πρέπει μόνο να δείχνει δυνατή, αλλά και να αποδίδει στο 100% για χάρη όλων όσων εξαρτώνται από την ίδια. Κι αυτό ακόμα και τις μέρες που δεν νιώθει καλά. Όμως είναι από εκείνους τους σπάνιους ανθρώπους που έχουν μάθει να προσφέρουν ξεπερνώντας τον πόνο. Έτσι, όταν δεν τα καταφέρνει, αναζητά, όπως και εμείς άλλωστε, μία δυνατή λύση για να μπορέσει να συνεχίσει.

Γιατί υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποστείς τον πόνο και την ταλαιπωρία. Το Panadol σου προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση και σου επιτρέπει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε αυτούς και σε όσα πραγματικά το αξίζουν!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα