Seneca Medical Group: η ελληνική εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στη μεταμόσχευση μαλλιών

Seneca Medical Group: η ελληνική εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στη μεταμόσχευση μαλλιών
Yiamouris

Η γενική αντίληψη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών, συχνά συνδέεται με την εικόνα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες, τη στιγμή που η σύγχρονη πρακτική που εφαρμόζουν οι καινοτόμες κλινικές, επιτρέπει πλέον, πλήρως αποτελεσματικές, εξατομικευμένες λύσεις πρόληψης και αντιμετώπισης.

Στην πραγματικότητα, η μεταμόσχευση μαλλιών ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, την σημαντική εξέλιξη της Ιατρικής στον τομέα της Δερματοχειρουργικής, αναπτύσσοντας πλέον νέες τεχνικές και μεθοδολογίες που δημιουργούν νέα δεδομένα, σε μια αγορά που καταγράφει μια σημαντική ανάπτυξη παγκοσμίως.

Από τις αρχές του 19ου αιώνα, όταν και πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών και την δεκαετία του 1960, η μεταμόσχευση μαλλιών μετατράπηκε σε μια ευρέως εφαρμοζόμενη μέθοδο. Η σημερινή επιστήμη και τεχνολογία φέρνει την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε μια νέα εποχή, όπου σύγχρονες κλινικές μέθοδοι μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα της επέμβασης και εγγυόνται τη φυσικότητα του αποτελέσματος.

Το Seneca Medical Group, αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων και για αυτό βρίσκεται ανάμεσα στις περισσότερο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ευρώπη.

WEDDREAM GR

Total Care: η καινοτομία του Seneca Medical Group


Το Seneca Medical Group αποτελεί μια ελληνική εταιρεία, τα στελέχη της οποίας έχουν 35 χρόνια εμπειρίας στην αποκατάσταση της τριχόπτωσης και έχουν εισάγει μια βασική καινοτομία, την εφαρμογή του Total Care, ενός ολοκληρωμένου συστήματος διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης που επιτρέπει την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης.

Με το Total Care μπορεί να επιτευχθεί μια εξατομικευμένη διάγνωση, η οποία αποτελεί κομβικό παράγοντα για την επιτυχία της θεραπείας, δεδομένου ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μη επιτυχημένης εφαρμογής της θεραπείας οφείλονται σε λανθασμένη ή ελλιπή διάγνωση. Η διαδικασία διάγνωσης, που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό καταλήγει σε ένα εξατομικευμένο πλάνο για τον κάθε ασθενή, το οποίο εγγυάται την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Αναφορικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών, η Seneca έχει αναπτύξει τη μέθοδο Direct Fue, εξέλιξη της «παραδοσιακής» FUE, που εξασφαλίζει ένα πυκνό, φυσικό, αισθητικά άριστο και μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς δημιουργία οπών ή σχισμών.

Κατακτώντας την Ευρωπαϊκή αγορά

Η ομάδα της Seneca έχει 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της θεραπείας της τριχόπτωσης με χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο να την έχουν εμπιστευτεί για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωής τους. Το Seneca Medical Group λειτουργεί σήμερα τρείς κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γλασκώβη και ένα διαγνωστικό κέντρο στο Εδιμβούργο. Η κλινική της Αθήνας μάλιστα αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική θεραπείας κατά της τριχόπτωσης στην Ευρώπη.

Τους επόμενους μήνες, το Seneca Medical Group θα υλοποιήσει το πλάνο επέκτασής του, με τη δημιουργία νέων κλινικών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές θεραπείες αποκλειστικά από ειδικούς και υπό τα πλέον αυστηρά πρωτόκολλα με σκοπό την οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, από το κεφάλι μέχρι το σώμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα