Τον Τρύφωνα Αλεξιάδη επισκέφτηκε απόψε ο Βασίλης Κικίλιας

Τον Τρύφωνα Αλεξιάδη επισκέφτηκε απόψε ο Βασίλης Κικίλιας
Τρύφωνας Αλεξιάδης Eurokinissi

Στην Νευρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" βρέθηκε ο Υπουργός Υγείας συνοδευόμενος από το διοικητή του νοσοκομείου.

Για την κατάσταση της υγείας του κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, ενημερώθηκε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφτηκε Την Νευρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”. Ο υπουργός συνοδευόμενος από διοικητή του νοσοκομείου, επισκέφτηκε το βουλευτή, λίγες ώρες μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη σήμερα το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και εταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο της Βουλής, απ’ όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου: “Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προσήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία του ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς” για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα