Βίντεο: Δείτε το προφυλακτικό του μέλλοντος- καμία σχέση με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα

Βίντεο: Δείτε το προφυλακτικό του μέλλοντος- καμία σχέση με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα

Το νέο προφυλακτικό που προστατεύει όχι μόνο η περιοχή των γεννητικών οργάνων, αλλά όλη την ευρύτερη περιοχή, αναμένεται να μπει σύντομα σε διαδικασία μαζικής παραγωγής

Tο NEWS247 σε συνεργασία με το InvitroMagazine σας παρουσιάζει το προφυλακτικό του μέλλοντος. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προφυλακτικό που μοιάζει περισσότερο με εσώρουχο. Ο άνδρας θα το φοράει πριν την επαφή σαν να φοράει σλιπάκι. Στην περιοχή των γεννητικών οργάνων το νέο προφυλακτικό έχει μια τρύπα από την οποία «περνάει» το ανδρικό μόριο. Στη συνέχεια ο άνδρας φοράει το κανονικό προφυλακτικό, το γνωστό σε όλους μας.

Οι ειδικοί λένε πως με το νέο προφυλακτικό προστατεύεται όχι μόνο η περιοχή των γεννητικών οργάνων, αλλά μια ευρύτερη περιοχή από τον ομφαλό μέχρι κάτω χαμηλά το καβάλο. Μειώνει έτσι στο ελάχιστο την επαφή δέρματος με δέρμα. Πάντως ακόμη το συγκεκριμένο προφυλακτικό δεν βρίσκεται στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, κάτι που πρόκειται να γίνει σύντομα.

Βίντεο: Δείτε το προφυλακτικό του μέλλοντος- καμία σχέση με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα

Επίσης πρέπει να ελεγχθεί αυτό που υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι παραγωγής του, ότι προστατεύει καλύτερα από το κλασικό προφυλακτικό. «Το προφυλακτικό μας» τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας, «δεν απευθύνεται στον μέσο εραστή. Απευθύνεται σε άνδρες που κάνουν σεξ με υψηλή ορμή, έντονα, και που δεν σταματάνε να…κουνιούνται".

Το νέο προφυλακτικό είναι εξολοκλήρου από λάτεξ και το μοναδικό του μειονέκτημα είναι (μέχρι στιγμής σύμφωνα με τους κατασκευαστές) οι διάφοροι θόρυβοι που μπορεί να υπάρξουν εάν μπει αέρας μέσα στο λάτεξ.

Διαβάστε ακόμα στο Invitromagazine

Το πείραμα της «χοντρής γυναίκας» σε ένα ραντεβού στα τυφλά και οι απαράδεκτες ατάκες

Νέο επιστημονικό τέστ προβλέπει τον θάνατο, μέσω …της όσφρησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: invitromagazine
SHARE:

24Media Network