Νέο χρυσό σε παγκόσμιο για την Άννα Κορακάκη

Νέο χρυσό σε παγκόσμιο για την Άννα Κορακάκη

Το χρυσό μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, στο παγκόσμιο κύπελλο του Φορτ Μπένινγκ, κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, διπλασιάζοντας τα μετάλλιά της στη διοργάνωση

Το δεύτερο μετάλλιό της στο παγκόσμιο κύπελλο του Φορτ Μπένινγκ στις ΗΠΑ κατέκτησε η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι την Παρασκευή, ανέβηκε δύο σκαλοπάτια ψηλότερα στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, καθώς πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Η Κορακάκη, μετά το παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό, ήταν εκπληκτική και στον τελικό, αφού επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση των αντιπάλων της, συγκεντρώνοντας 243,7 βαθμούς, έναντι 240,1 της Σέρβας Ζοράνα Αρούνοβιτς, που ήταν δεύτερη.

Συγχαρητήρια από Παυλόπουλο

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη για τη νέα μεγάλη παγκόσμια διάκρισή της, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. «Να επιτυγχάνεις πάντα τους μεγάλους στόχους σου και ν’ ανεβαίνεις πάντα στην κορυφή» τονίζει ο κ. Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο μήνυμά του στην Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα