Αγορά αυτοκινήτου: Τα δέκα καλύτερα SUV υψηλής τεχνολογίας

Αγορά αυτοκινήτου: Τα δέκα καλύτερα SUV υψηλής τεχνολογίας
Visitors walk besides the Range Rover Evoque Dynamic at the company's booth during Guangzhou 2013 Auto Show in China's southern city of Guangzhou,Thursday, Nov. 21, 2013. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Δέκα οχήματα υψηλής τεχνολογίας που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών

Όταν πρόκειται για την αγορά ενός αυτοκινήτου, οι καταναλωτές συνεχίζουν να λένε ότι το μεγαλύτερο είναι καλύτερο. Τα SUV και τα φορτηγά συνέχισαν να υπερισχύουν των μικρότερων οχημάτων το Σεπτέμβριο.

Αλλά δεν είναι όλα τα SUVs το ίδιο. Δείτε παρακάτω ποια ξεχωρίζουν στην αγορά αυτοκινήτων και διαθέτουν σήμερα τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά:

VOLVO XC90

Το Volvo XC90 είναι ένα ευρύχωρο και πολυτελές SUV, αλλά διαθέτει και πολλά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, όπως τέσσερις κρυφές κάμερες, οι οποίες παρέχουν προβολές 360 μοιρών κατά την οδήγηση και τη στάθμευση. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα αυτόνομο σύστημα έκτακτης ανάγκης που επιτρέπει στον οδηγό να επιταχύνει, να επιβραδύνει, να σταματήσει και να κατευθύνει το όχημα σε ταχύτητες κάτω από 30 mph. Η τιμή του ξεκινά από 45,750 δολάρια

 

AUDI Q7 SUV

Η Audi «έδωσε» στο SUV Q7 2017 μια σημαντική τεχνολογική αναβάθμιση. Το όχημα διαθέτει σύστημα βοηθού οδηγού που μπορεί να ανιχνεύει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να προετοιμάζεται αναλόγως με το φρενάρισμα και το κλείσιμο των παραθύρων και της ηλιοροφής προκειμένου να ασφαλίσει το αυτοκίνητο.

Η τιμή του ξεκινά από 49,000 δολάρια

 

TESLA MODEL X

Το Model X της Tesla διαθέτει ένα κομψό εξωτερικό design, ενώ διαθέτει το χαρακτηριστικό αυτόματο πιλότο της Tesla, το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κατευθύνει, να φρενάρει και ακόμη και να αλλάζει λωρίδες για εσάς ενώ οδηγείτε στην εθνική οδό. Επιπλέον, Μια κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός και είναι τοποθετημένη στην κορυφή του παρμπρίζ, βοηθά στην αναγνώριση των πεζών και στην ανάγνωση σημείων ορίου ταχύτητας.

Η τιμή ξεκινά από 74,000 δολάρια



Δείτε τα υπόλοιπα SUV στο
Fortunegreece

(Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kin Cheung)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα