Χατζηπαναγιώτης: Τα “Εγκλήματα” που θα κόβονταν και ο τσακωμός με την Υρώ Μανέ

Χατζηπαναγιώτης: Τα “Εγκλήματα” που θα κόβονταν και ο τσακωμός με την Υρώ Μανέ
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Glomex

Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για τη θρυλική σειρά "Εγκλήματα", τον τσακωμό του με την Υρώ Μανέ και τη σχέση του με τις Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το βράδυ της Παρασκευής, όπου μίλησε για την αγαπημένη σειρά “Εγκλήματα”, για την πολύ καλή σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και τις συναδέλφους του Βίκυ Σταυροπούλου και Υρώ Μανέ.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά που τον έκανε αγαπητό στο ευρύ κοινό, αναλύοντας τη δύσκολη αρχή, τα διπλά γυρίσματα, αλλά και την επική ανατροπή στην τηλεθέαση που τελικά “έσωσε” το όλο project. Όπως είπε, το σίριαλ στα πρώτα επεισόδια είχε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, που άγγιζαν το 3,8% και 4,2%.

“Ήμασταν σίγουροι ότι θα κοπεί. Μας φώναξαν και μας είπαν πως αν και μετά το 5ο επεισόδιο πάει έτσι, θα κοβόταν. Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Παιζόταν μια σειρά με όλους εμάς, που δεν ήμασταν και πρώτα ονόματα και απέναντι έπαιζε σειρά με τη Χρύσα Ρώπα και τη Νένα Μεντή. Ο τηλεθεατής θα πάει στο σιγουράκι. Που τελικά δεν είναι και τόσο σιγουράκι. Τα πρώτα 4 επεισόδια τα γυρίσαμε ξανά, γιατί τα είδαμε και ήταν χάλια. Οπότε χάσαμε και μία χρονιά, γιατί δεν προλάβαιναν να παιχτούν”.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε, επίσης, για τον τσακωμό του με την συμπρωταγωνίστριά του στα “Εγκλήματα”, Υρώ Μανέ, με την οποία μάλιστα “αναγκάστηκε” για πέντε μήνες να έχει επαφή μαζί της μόνο on stage.

“Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν τελείωσε 30 Απριλίου, για πέντε μήνες μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή. Δεν βρισκόμαστε ούτε μιλάμε μέχρι τώρα. Δεν ήμασταν απλώς φίλοι, ήμασταν κολλητοί και κουμπάροι. Ήταν σοβαρός τσακωμός. Σε τόσο στενές σχέσεις, άμα σπάσει το γυαλί είναι πολύ δύσκολο μετά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την ιδιαίτερη σχέση του με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα μίλησε, ακόμη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. “Η γνωριμία μου με τη Βίκυ ξεκίνησε το 1992 και η συγκατοίκησή μας το 1999. Πάντα το παιδί ήταν η μεγάλη μας έγνοια και εμένα και της Βίκυς. Χαίρομαι πολύ που η Δανάη Μπάρκα έγινε αυτό το σπουδαίο πλάσμα”, δήλωσε.

Τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κλήθηκε να απαντήσει για τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα της συγκατοίκου του και η ατάκα του ήταν… επική!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα