Δωροθέα Μερκούρη: Σπάνιο στιγμιότυπο από τα 90s – Ποζάρει στην κουζίνα της με εσώρουχα

Δωροθέα Μερκούρη: Σπάνιο στιγμιότυπο από τα 90s – Ποζάρει στην κουζίνα της με εσώρουχα
Η Δωροθέα Μερκούρη Eurokinissi

Μια φωτογραφία από τα 90s μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ελληνοϊταλικής καταγωγής καλλονή Δωροθέα Μερκούρη, στην οποία ποζάρει στην κουζίνα της με εσώρουχα.

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Δωροθέα Μερκούρη διαθέτει μια απαράμιλλη ομορφιά, που την έχει κάνει να ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ελληνοϊταλικής καταγωγής καλλονή,η οποία είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του ’90, αποφάσισε να θυμίσει στους θαυμαστές της στο Instagram, την εποχή που είχε ξεκινήσει την καριέρα της, μέσα από ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα Μερκούρη, στην φωοτγραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, ποζάρει μπροστά από την κουζίνα της στο τότε διαμέριαμά της στο Μανχάταν, μόνο με τα εσώρουχά της.

“Κάνοντας ένα πάρα πολύ σοβαρό τηλεφώνημα στο διαμέρισμά μου στο Μανχάτταν, ετοιμάζομαι και να μαγειρέψω και όλλας με τις πιτζάμες μου! Είμαι πολύ χαρούμενη για τις ωραίες στιγμές στην ζωή μου.. Και τις δύσκολες. Είναι διαδρομή μου“, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα