Emmy 2017: Γιατί το φιλί της Νικόλ Κίντμαν στον συμπρωταγωνιστή της σόκαρε το διαδίκτυο

Emmy 2017: Γιατί το φιλί της Νικόλ Κίντμαν στον συμπρωταγωνιστή της σόκαρε το διαδίκτυο
IMAGE DISTRIBUTED FOR THE TELEVISION ACADEMY - Nicole Kidman, left, congratulates Alexander Skarsgard after winning the award for outstanding supporting actor in a limited series or a movie for "Big Little Lies" at the 69th Primetime Emmy Awards on Sunday, Sept. 17, 2017, at the Microsoft Theater in Los Angeles. (Photo by Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images) Invision for the Television Academy

Μάτια γούρλωσαν, το emoji της έκπληξης πατήθηκε χιλιάδες φορές και το Twitter κατέρρευσε από σχόλια

Μπορεί η 69η τελετή απονομής των βραβείων Εmmy να έκλεισε με ηχηρά ονόματα του θεάματος να παίρνουν στα χέρια τους το πολυπόθητο αγαλματίδιο, υπάρχει ωστόσο μια στιγμή που ακόμα «κάνει θόρυβο».

Ο λόγος για τη βράβευση ενός εκ των πρωταγωνιστών της δραματικής σειράς του HBO, “Big Little Lies”, η οποία έχει αποσπάσει πολλές κριτικές -κυρίως θετικές-  με την επιτυχημένη της προσέγγιση σε θέματα φεμινισμού, σεξισμού και ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 41χρονος ηθοποιός Alexander Skarsgard, ο οποίος είναι ο τηλεοπτικός σύζυγος της Κίντμαν (σ.σ.: οι δυο τους μάλιστα είχαν γυρίσει μια ιδιαίτερα βίαιη ερωτική σκηνή που σχολιάστηκε πολύ) κέρδισε το βραβείο β’ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά.

Όταν σηκώθηκε για να ανέβει στη σκηνή, η Νικόλ Κίντμαν τον έπιασε γλυκά από το πρόσωπο και του έδωσε ένα γλυκό πεταχτό φιλί στο στόμα.

Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση και σχολιάστηκε δεν ήταν το φιλί αυτό καθεαυτό, αλλά ότι έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου της Κίντμαν, Κιθ Έρμπαν. 

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως επρόκειτο για ένδειξη συναδελφικής αγάπης και αλληλοϋποστήριξης.

Παρόλα αυτά οι μισοί χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η εν λόγω κίνηση ήταν περιττή και οι άλλοι μισοί (ή καλύτερα μισές) να εκφράσουν τη ζήλια τους που δεν ήταν στη θέση της.   

Την πιο σωστή απάντηση στα παραπάνω έδωσε ο ίδιος ο Ρίτσαρντς, την ώρα που σημειώθηκε το “πολύκροτο” φιλί: Έμεινε ατάραχος και συνέχιζε να χαμογελά ακριβώς γιατί πολύ απλά δεν συνέβη κάτι τόσο τρομερό.

Δείτε το στιγμιότυπο:

(Φωτό: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα