Η Stormy Daniels επέστρεψε στο πορνό

Η Stormy Daniels επέστρεψε στο πορνό

Το νέο πορνογραφικό βίντεο της Stormy Daniels έχει κάνει πάνω από 150,000 views σε μόλις δύο ημέρες

Η Stormy Daniels εξαργυρώνει τη φήμη της και επανέρχεται στην πορνογραφία με νέο υλικό που προβάλλεται από την εταιρεία παραγωγής Brazzers.

Η 39χρονη που “τάραξε τα νερά” αποκαλύπτοντας μια ερωτική σχέση την οποία η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε να θυμηθεί την “τέχνη” της, λίγες ημέρες μετά τη νέα γυμνή φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Penthouse.

Η Stormy Daniels Penthouse

 

Η εταιρεία ερωτικών ταινιών Brazzers έδωσε στη δημοσιότητα μερικές άκρως ακατάλληλες σκηνές από τη νέα ταινία με τίτλο “Το μυστικό της Stormy”, με τον τίτλο να είναι σαφέστατα εμπνευσμένος από τις αποκαλύψεις της για τον πλανητάρχη.

“Απλώς πήρα ρεπό μερικούς μήνες επειδή είχα χτυπήσει την πλάτη μου σε ένα ατύχημα ιππασίας, εξακολουθούσα όμως να σκηνοθετώ”, ανέφερε η ίδια απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή της σχετικά με την παύση που είχε κάνει από την ενεργό δράση των αισθησιακών ταινιών.

Θυμίζουμε ότι η Daniels είχε δηλώσει πως είχε κάνει σεξ με τον Τραμπ “χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006”, όταν ήταν 27 ετών και όσο ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος.

Ως αντάλλαγμα ο Τραμπ φέρεται να της υποσχέθηκε μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή “The Celebrity Apprentice”, την οποία παρουσίαζε ο ίδιος.

Ακόμη είχε δηλώσει πως δέχτηκε πιέσεις από τον πρώην μάνατζερ και δικηγόρο της να υπογράψει ψευδείς δηλώσεις ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Τραμπ.

Δημοσίευμα της Wall Street Journal ανέφερε ότι ένας από τους πιο στενούς δικηγόρους του αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα