Όταν η Jennifer Lawrence ‘πέθανε’ την Kim Basinger

default image

Η Jennifer Lawrence είναι σαν να ζει σ' έναν δικό της κόσμο, όπου τίποτα δεν την επηρεάζει. Αυτή τη φορά αποκάλυψε την γκάφα που είχε κάνει σε μια συνέντευξη Τύπου για την Kim Basinger (Video + Pics)

Μια επική γκάφα που είχε κάνει στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ποτέ, αποκάλυψε η Jennifer Lawrence, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon “Tonight Show”.

Η ίδια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την ταινία τα “Τα σύνορα της μοναξιάς”, που κυκλοφόρησε το 2009, είχε “πεθάνει” την πρωταγωνίστρια Kim Basinger.

Ενώ, βρισκόταν στο πάνελ, μαζί με την Σαρλίζ Θερόν απάντησε στην ερώτηση ενός εκ των δημοσιογράφων για την απουσία της Kim Basinger, λέγοντας “Δεν τα μάθατε; Η Κιμ πέθανε”.

Όπως διηγήθηκε  στον Fallon, οι συντελεστές της ταινίας αντιλήφθηκαν ότι εκφράζει την άποψή της χωρίς να τη νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι και την πήραν άρον άρον για ένα ταχύρρυθμο μάθημα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να λέει στους δημοσιογράφους.

 

“Μου έλεγαν ‘Μην λες τέτοια’,’Μην μιλάς έτσι”. Μάλλον, η εκπαίδευση δεν έπιασε. Την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν να σταματήσω να λέω ότι δεν χρειάζεται να δει ο κόσμος το X-Men”, κατέληξε, αναφερόμενη στην προώθηση της τελευταίας της ταινίας.

(ΠΗΓΗ: Mashable)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα