Μαρίνα Σάττι: “Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους”

Διαβάζεται σε 3'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι GLOMEX/ΕΡΤ

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στο “Στούντιο 4” για τη ζωή της μετά το “Ζάρι” και τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη Eurovision. Συγκίνηση στην αναφορά του θανάτου του πατέρα της.

Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, στην τελική ευθεία πριν για την Eurovision 2024, όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα με το “Ζάρι”.

Μιλώντας για το τραγούδι, είπε πως “καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους” προσθέτοντας ότι θα ήθελε πολύ “να έχει ελληνικό στοιχείο” και το τραγούδι της “να εκφράζει τους νέους” σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόσθεσε δε πως είδε όλες τις προτάσεις που εστάλησαν για τη Eurovision, για την επιλογή του τραγουδιού. “Ετοιμάζουμε το τραγούδι από το Νοέμβριο” είπε ακόμη, ενώ παραδέχτηκε πως “είχε πάρα πολύ άγχος πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι”.

Η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε πως χάρηκε για τις θετικές αντιδράσεις από το εξωτερικό, όταν δημοσιοποιήθηκε το τραγούδι, ενώ είπε πως τις προηγούμενες φορές δεν ένιωθε έτοιμη να συμμετάσχει στη Eurovision.

Ακόμη, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μπορεί στο παρελθόν να μην άντεχα τα θετικά σχόλια”.

Μαρίνα Σάττι: “Δεν είπα ποτέ τι είναι η Ελλάδα”

“Είχα υποσχεθεί ότι με το που βγει το τραγούδι θα εξαφανιστώ από το internet” είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

“Δεν μου αρέσει να “γυαλίζω” τα πράγματα” είπε η ίδια, λέγοντας ότι δεν είπε ποτέ “τι είναι η Ελλάδα”, τοποθετούμενη στη σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: “Πλέον, η προσπάθεια αυτή δεν είναι δική μου, προσωπική, ατομική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν συντονιστεί και για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, κι είναι πάρα πολύ δημιουργικοί.

Έτσι τα πράγματα γίνονται με πάρα πολύ ροή, πάρα πολύ γρήγορα και δεν ξέρω κι εγώ τι έχω βάλει στην καθημερινότητα μου. Τελείως άλλα πράγματα από αυτά που έκανα ως τώρα. Μαθήματα χορού, μαθήματα τραγουδιού, κάθε μέρα, γυμναστική και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τα καλλιτεχνικά”.

Συνέχισε λέγοντας: “Η μαμά μου ας πούμε, όταν δημοσιεύτηκε το τραγούδι τότε στην ΕΡΤ, δεν το είχε ξανακούσει νωρίτερα, μου λέει “ξαφνιάστηκα λίγο, ειδικά στο πρώτο κομμάτι” κι είπα οκ, μετά το επόμενο πρωί βέβαια μου έστελνε μηνύματα…”

Η συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα της

Σε μία έμμεση αναφορά στην προ ημερών απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι συγκινήθηκε “στον αέρα”, ξεσπώντας σε κλάματα.

“Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν“, είπε.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από το κοντρόλ να πραγματοποιηθεί διάλειμμα για διαφημίσεις, ώστε η ίδια να ηρεμήσει. “Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό”, εξήγησε η Μαρίνα Σάττι.

Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ πριν τη συνέντευξη

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν τη συνέντευξή της, η Μαρίνα Σάττι δεν ήταν σίγουρη αν θα καταφέρει να βγει στον αέρα, καθώς είχε ένα απρόοπτο, το οποίο αποκάλυψε σε story της στο Instagram.

«Είμαστε εδώ κλεισμένοι στο ασανσέρ στην ΕΡΤ και εγώ είμαι σε αυτή τη φάση, προσπαθούν να μας σώσουν απ’ έξω. Υποτίθεται ότι στις 4 βγαίνουμε ζωντανά στην ΕΡΤ. Θα βγούμε;», έγραψε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα