Στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μάρκλ οι Spice Girls

Στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μάρκλ οι Spice Girls
Mel B, from left, Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton, and Victoria Beckham take the applause on stage at the curtain call for Viva Forever! Press Night, a musical based on the songs of the Spice Girls, at the Piccadilly Theatre in central London, Tuesday, Dec. 11, 2012. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) AP

Κι αν κρίνουμε απ' τα λεγόμενα της Mel B μάλλον θα πουν κι ένα τραγούδι. Ή παραπάνω...

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ είναι σίγουρα το γεγονός της χρονιάς για τη Βρετανία κι έτσι τα περισσότερα media ψάχνουν για λεπτομέρειες.

Μια απ’ αυτές που «έσκασε» χθες και στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει μια νέα φημολογία (έστω σύντομης) επανένωσης των Spice Girls, του βρετανικού girl band που έκανε επιτυχία την δεκαετία του ’90, ήταν η αποκάλυψη που έκανε ένα απ’ τα πρώην μέλη του γκρουπ. Για την ακρίβεια η Mel B, η οποία εμφανίστηκε σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως και οι πέντε είναι καλεσμένες στο βασιλικό γάμο.

Αυτό από μόνο του φυσικά δεν είναι αρκετό για να πει κανείς ότι θα μπορούσαμε να ξαναδούμε τις Spice Girls να τραγουδούν ξανά, αν δεν άφηνε σχετικό υπαινιγμό η Mel B.

Όταν λοιπόν οι οικοδέσποινες της εκπομπής τη ρώτησαν αν σκοπεύουν να τραγουδήσουν στο γαμήλιο πάρτι, η 42χρονη Mel B αστειεύτηκε λέγοντας ότι κινδυνεύει με απόλυση αν πει περισσότερα.

«Και κάπου εδώ πρέπει να φύγω» είπε αστειευόμενη καθώς μια απ’ τις παρουσιάστριες, επιφώνησε με χαρά: «Ναι, θα τραγουδήσουν».

Τα νέα αυτά έρχονται περίπου ένα μήνα μετά τη συνάντηση των πέντε πρώην μελών του γκρουπ, της Mel B, Victoria Beckham, Geri Horner, Emma Bunton και Melanie Chisholm, προκειμένου να διερευνήσουν «νέες δυνατότητες» από κοινού.

Lovely seeing the girls #girlpower is alive and well ️ @victoriabeckham @emmaleebunton @officialmelb @melaniecmusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Geri Horner (@therealgerihalliwell) στις

Τελευταία φορά που είχαν εμφανιστεί μαζί επί σκηνής ήταν στου Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Οι Spice Girls AP

 

Ο γάμος πάντως του Χάρι με την Μαρκλ θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στο εκκλησάκι του Γουίνσδορ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα