Dolce Attica Riviera: Η επένδυση που αλλάζει τον χάρτη των ξενοδοχείων στην Ανατολική Αττική

Dolce Attica Riviera: Η επένδυση που αλλάζει τον χάρτη των ξενοδοχείων στην Ανατολική Αττική

Άνοιξε τις πόρτες τους το ξενοδοχειακό συγκρότημα Dolce Attica Riviera στην Βραυρώνα. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως Dolce που παραχωρεί franchise η Wyndham

Όταν πριν από δύο περίπου χρόνια, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο η Wyndham Hotel Group ανακοίνωσε την σύμπραξη της με την Zeus International κανείς δεν θα φανταζόταν ότι οι εξελίξεις θα τρέχανε με τόσο γρήγορους ρυθμούς.

Μετά από την δημιουργία του Wyndham Grand Hotel στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο τέλος του 2016 ήρθε στην συνέχεια την άνοιξη του 2017 στο Λουτράκι το Wyndham Loutraki Poseidon και το Ramada Loutraki Poseidon Resort.

Στα τουριστικά ξενοδοχεία φέτος ήταν η σειρά της αξιοποιήσης από την Zeus International του πρώην Aquamarina στο Μάτι που πλέον λειτουργεί ως Ramada Attica Riviera και του πρώην Mare Nostrum Hotel Club Thalasso στην Βραυρώνα που από τις αρχές Μαρτίου άνοιξε τις πόρτες του ανακαινισμένο ως Dolce Attica Riviera.


Όπως ανακοίνωσε σε παρουσίαση του Dolce Attica Riviera, ο επικεφαλής του ομίλου Zeus International κ. Χάρης Σιγανός, πρόκειται για το πρώτο franchise που δίνει η Wyndham παγκοσμίως και ένα από τα πρώτα 20 ξενοδοχεία Dolce που έχουν ανοίξει τις πόρτες τους σε όλο τον κόσμο.

Μέσω της επένδυσης ύψους 5 εκατ. ευρώ της Zeus International η οποία έχει το management του ξενοδοχείου εξασφαλίσθηκαν 200 θέσεις εργασίας στο ξενοδοχείο. Το Dolce Attica Riviera διαθέτει 217 δωμάτια και έξι σουίτες καθώς και 123 bungalows. O συνολικός αριθμός των ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει ανέρχεται σε 1.000.

Διαθέτει τέσσερα εστιατόρια: Δύο στο κεντρικό κτίριο (Thea Main Restaurant και Filema A la Carte), ένα στην πισίνα (Secret) και ένα στην παραλία (Ammos Tavern).

To ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε σχετικά μικρή απόσταση από τα εκθεσιακά κέντρα της Ανατολικής Αττικής, και 13 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και στον συνεδριακό τουρισμό καθώς διαθέτει 7 αίθουσες συνεδρίων – εκδηλώσεων οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως 1.700 άτομα.

Οι χώροι spa και θαλασσοθεραπείας, οι οποίοι μεταξύ των άλλων διαθέτουν εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό είναι από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν στην Αττική καθώς φθάνουν τα 3.000 τ.μ..

To Dolce Attica Riviera, στην Βραυρώνα, απλώνεται σε συνολική έκταση 48 στρεμμάτων σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από το Ναό της Αρτέμιδος και 32 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Την ανακαίνιση του ξενοδοχείου ανέλαβε η αρχιτέκτονας Νένη Σπάρτση η οποία εμνεύστηκε κυρίως από τις εξοχικές κατοικίες της ιταλικής Ριβιέρας της δεκαετίας του ’60.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα