Επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα

Επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα
Επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη, αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Όπως είχαμε αναφέρει η άνοδος της θερμοκρασίας χθες (Τρίτη) ήταν πρόσκαιρη και επηρεάστηκαν τα ανατολικά ηπειρωτικά με ενδεικτικές μέγιστες θερμοκρασίες στην Αυλίδα (Βοιωτία) τους 40.5 c, στην Τανάγρα 39.3 c, στον Θεολόγο Φθιώτιδας 39.8 c, στο Αργος 38.6 c, Λάρισα 38.4 c, Λαμία 38.0 c και Βόλο με 37.8 c. Το επόμενο τριήμερο θα έχουμε κανονικές θερμοκρασίες, ενώ νέα άνοδος προβλέπεται το Σαββατοκύριακο.

Ο καιρός την Τετάρτη

Ο καιρός την Τετάρτη

Σήμερα ο καιρός στα βόρεια θα είναι άστατος, ενώ στα υπόλοιπα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα πέσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα. ΣΕ καμία περιοχή δεν προβλέπονται θερμοκρασίες πάνω από τους 36 βαθμούς Κελσίου. Αυτό αποτυπώνεται και στους χάρτες της ΕΜΥ.

Ο καιρός την Τετάρτη

Ο καιρός στην Ελλάδα σήμερα

Οι θερμοκρασίες την Τετάρτη

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται στα γύρω ορεινά να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ

Την Πέμπτη και την Παρασκευή η αστάθεια θα περιοριστεί στα βόρεια κυρίως πάνω από τις ορεινές περιοχές και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή. Από το Σάββατο η θερμοκρασία θα αρχίσει να παρουσιάζει άνοδο από τα δυτικά, ενώ την Κυριακή θα έχουμε πολλή ζέστη και πάλι κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση σε πόλεις της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου:

Αράχωβα, *Βόλος, *Θήβα, *Λαμία, *Λάρισα, *Λιβαδειά, *Καρδίτσα, *Κόρινθος, *Ναύπλιο, *Τρίκαλα, *Τρίπολη, *Χαλκίδα

Ο καιρός την Πέμπτη

Οι θερμοκρασίες την Πέμπτη

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη:

*Άγιος Νικόλαος, *Αμοργός, *Άνδρος, *Ηράκλειο, *Μήλος, *Μύκονος, *Νάξος, *Πάρος, *Ρέθυμνο

Ο καιρός την Παρασκευή

Ο καιρός το Σάββατο

Ο καιρός στην Αθήνα τις επόμενες μέρες

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα