Άμφισσα: Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που σκότωσε τη 13χρονη

Άμφισσα: Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που σκότωσε τη 13χρονη
Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ στην Άμφισσα κατά την απολογία του 34χρονου tvstar

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετήχθη ο 34χρονος που πυροβόλησε σε καταυλισμό Ρομά και σκότωσε την 13χρονη Γιαννούλα

Την κράτηση του 34χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη Γιαννούλα στην Άμφισσα, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tvstar.gr, ,μετά από διαδικασία που κράτησε περίπου 6 ώρες ανακριτής και εισαγγελέας στην πρωτεύουσα της Φωκίδας, αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Για λόγους ασφαλείας η απολογία του έγινε στο κτίριο της διεύθυνσης αστυνομίας Φωκίδας, το οποίο και φυλάσσονταν από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας για τον φόβο επεισοδίων. Δρακόντεια ήταν επίσης τα μέτρα της αστυνομίας στο δικαστικό μέγαρο της Άμφισσας.

Όλα εξελίχθηκαν ομαλά, καθώς η κατάσταση δεν θύμιζε σε τίποτα τις περασμένες ημέρες, όταν στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί Ρομά που διαμαρτύρονταν για την ενέργεια του άνδρα που οδήγησε στο θάνατο το μικρού κοριτσιού, ούτε φυσικά άλλοι συγκεντρωμένοι που τις περασμένες ημέρες είχαν χειροκροτήσει τον 34χρονο κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια.

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο δικηγόρος του ο Πέτρος Μαντούβαλος μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας τόνισε πως ο 34χρονος δεν ήθελε να σκοτώσει το κορίτσι και πως υπάρχουν στοιχεία που θα αξιοποιηθούν ενόψει της δίκης. Επίσης εξέφρασε τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του 13χρονου παιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα