Εξάρχεια: Σε δύο ακόμη υποθέσεις εμπλέκονται οι ληστές που παρενόχλησαν φοιτήτριες

Εξάρχεια: Σε δύο ακόμη υποθέσεις εμπλέκονται οι ληστές που παρενόχλησαν φοιτήτριες
Φωτό Αρχείου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ ) Ευρωκίνηση

Τρεις Αλγερινοί συνελήφθησαν για ληστείες στην περιοχή των Εξαρχείων-Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Κάνιγγος, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, τρείς Αλγερινοί, δύο 21χρονοι και ένας 22χρονος, την στιγμή που επιχειρούσαν να ληστέψουν έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της αντίστασης και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς και για παράβαση των νόμων περί Όπλων και περί Αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, οι δράστες λίγη ώρα νωρίτερα στην περιοχή του Λόφου Στρέφη, με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν από δύο νεαρές κοπέλες χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπρόσθετα, ένας εκ των δραστών, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος μίας εκ των γυναικών.

Επιπλέον, εξιχνιάσθηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις ένοπλων ληστειών στα Εξάρχεια, και συγκεκριμένα, την 25η Μαρτίου σε κατάστημα ψιλικών, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και στις 2 Απριλίου στον λόφο Στρέφη σε βάρος δύο αλλοδαπών, από τους οποίους αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και μία μοτοσυκλέτα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα