Πάσχα σε ονειρεμένα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Διαβάζεται σε 9'
Πάσχα σε ονειρεμένα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Από την Κέρκυρα μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα και από το Πόρτο Χέλι στο Ηράκλειο σε αυτά τα μοναδικά ξενοδοχεία θα περάσετε τις καλύτερες Πασχαλινές διακοπές.

Αν θέλετε να ζήσετε παραδοσιακό Πάσχα αλλά δεν θέλετε να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι για να κάνετε τις όλες προετοιμασίες τότε δεν έχετε παρά να κλείσετε δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο και να απολαύσετε την Πασχαλινή ατμόσφαιρα και παράδοση χαλαρώνοντας.

Divani Hotels / Κέρκυρα, Μετέωρα, Αθήνα

Αυτό το Πάσχα το Divani Corfu στην Κέρκυρα γιορτάζει την Ανάσταση με τρία διαφορετικά πασχαλινά πακέτα.

Το Special Easter Stay με πρωινό και δώρο καλωσορίσματος στο δωμάτιο, το Divine Easter που περιλαμβάνει Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα μαζί με παραδοσιακά δρώμενα καθώς και early check in και late check out και το Divine Easter για οικογένειες το οποίο περιλαμβάνει διαμονή σε 2 superior διπλανά δωμάτια με έκπτωση 20% στο 2ο δωμάτιο, πρωινό, δώρο καλοσωρίσματος στο δωμάτιο σας και παιδικό σνακ.

Αντίστοιχα για όσους θέλουν κατανυκτική ατμόσφαιρα και πνευματικότητα παρακολουθώντας την αναστάσιμη ακολουθία στα μοναστήρια των Μετεώρων υπάρχει το Divani Meteora που προσφέρει δυο πακέτα το Special Easter Stay που περιλαμβάνει πρωινό, δώρο καλοσωρίσματος στο δωμάτιο σας καθώς και το Divine Easter με Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα σε ένα εκπληκτικό τοπίο, μαζί με παραδοσιακά δρώμενα.

Για αυτούς που θέλουν πιο κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα υπάρχει το Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα με τρία διαφορετικά πακέτα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, στην πρώτη περίπτωση περιλαμβάνεται μόνο το πρωινό και ένα καλωσόρισμα στο δωμάτιο ώστε να είστε ελεύθεροι να κανονίσετε το πρόγραμμά σας όπως εσείς θέλετε, η δεύτερη περιλαμβάνει αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακά δρώμενα ενώ η τρίτη απευθύνεται στις οικογένειες και περιλαμβάνει διαμονή σε 2 superior διπλανά δωμάτια με έκπτωση 25% στο 2ο δωμάτιο, πρωινό, δώρο καλωσορίσματος στο δωμάτιο σας και παιδικό σνακ.

  • www.divanis.com

Dolce Attica Riviera

Το Dolce Attica Riviera βρίσκεται στη Βραυρώνα σε μια μοναδική τοποθεσία πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας, δίπλα στον υγροβιότοπο και πάνω ακριβώς από την παραλία με θέα σε θάλασσα και λόφους. Είναι μια τέλεια επιλογή για Πάσχα στην εξοχή και το φετινό τους πακέτο περιλαμβάνει πασχαλινά κεράσματα καλωσορίσματος στο δωμάτιό σας, πρωινό με παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, παραδοσιακό νηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, γιορτινό δείπνο το Μεγάλο Σάββατο και πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα. Επίσης εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε χωρίς κάποια χρέωση στην εσωτερική πισίνα, το χαμάμ και τη σάουνα του ξενοδοχείου ενώ έχετε και έκπτωση 20% στις περιποιήσεις σπα.

Οι γονείς σημειώστε πως η διαμονή για το 1ο παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών είναι δωρεάν και το 2ο παιδί έως 12 ετών έχει έκπτωση 50% με ημιδιατροφή.

  • www.dolceatticariviera.com

Ramada Attica Riviera

Ακριβώς πάνω στο κύμα και με υπέροχη θέα στη θάλασσα το Ramada Attica Riviera είναι από αυτά τα ξενοδοχεία που σε βάζουν σε mood διακοπών στο λεπτό. Έχει δε φροντίσει και για τις ημέρες του Πάσχα με ένα σούπερ πασχαλινό πακέτο. Καταρχάς στο δωμάτιό σας θα σας περιμένει πασχαλινό κέρασμα για καλωσόρισμα ενώ έχει φροντίσει και για νηστίσιμο μενού σε μπουφέ για όσους τηρούν τη νηστεία του Πάσχα για το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Το Σάββατο το βράδυ μετά την Ανάσταση θα προσφέρει παραδοσιακό δείπνο ενώ και την Κυριακή σας περιμένει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και φυσικά γιορτινό μενού με όλα τα παραδοσιακά εδέσματα.

Σημειώστε πως μπορείτε να κάνετε δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων spa όπως η εσωτερική πισίνα, το χαμάμ και σάουνα ενώ έχετε και 20% έκπτωση στις υπόλοιπες υπηρεσίες του spa. Αν είστε οικογένεια το 1ο παιδί έως 12 ετών έχει δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονιών ενώ το δεύτερο έκπτωση 50% στην διαμονή και ημιδιατροφή.

  • www.ramadaatticariviera.com

Wyndham Grand Mirabello Bay

Σε μιαν άκρη της ακτής του καταγάλανου κόλπου του Μιραμπέλο στο Λασίθι απλώνεται το Wyndham Grand Mirabello Bay. Χωρίζεται σε κεντρικό κτίριο και μπάνγκαλόους και έχει τέλεια θέα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Αν λοιπόν θέλετε να γιορτάσετε το Πάσχα σας στην αγαπημένη Κρήτη σημειώστε πως το Wyndham Grand Mirabello Bay έχει φροντίσει για όλα τα δέοντα όπως νηστίσιμο μενού για τη Μεγάλη Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ αλλά και γιορτινό γεύμα με ζωντανή μουσική και χορό ανήμερα του Πάσχα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων spa δηλαδή την εσωτερική πισίνα, το χαμάμ και τη σάουνα ενώ έχετε και 20% έκπτωση στις υπόλοιπες υπηρεσίες του spa. Αν είστε οικογένεια το 1ο παιδί έως 12 ετών έχει δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονιών ενώ το δεύτερο έκπτωση 50% στην διαμονή και ημιδιατροφή.

  • www.wyndhamgrandmirabello.com

Lazart Hotel

Πολύ κοντά στη Μονή Λαζαριστών το Lazart Hotel είναι αυτό που λέμε κέντρο απόκεντρο και δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε την πόλη την ημέρα και το βράδυ να χαλαρώνετε μακριά από τη φασαρία και την πολυκοσμία του κέντρου. Για το Πάσχα έχουν φροντίσει για τα ανάλογα παραδοσιακά γεύματα και για τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Καταρχάς τη Μεγάλη Παρασκευή θα υπάρχει αναστάσιμος μπουφές για όσους νηστεύουν, επίσης το Μεγάλο Σάββατο θα υπάρχει πλούσιο αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ με παραδοσιακές λιχουδιές ενώ και την Κυριακή του Πάσχα δεν θα λείπει το παραδοσιακό φαγητό συνοδεία ζωντανής μουσικής. Έχουν φροντίσει όμως και για τα παιδιά με αίθουσα κινηματογράφου και αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, οι μεγάλοι σημειώστε πως έχετε έκπτωση 10% στις υπηρεσίες μασάζ.

  • www.lazarthotel.com

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και μέσα σε μια κατάφυτη τοποθεσία βρίσκεται το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort. Διαθέτει κεντρικό κτίριο αλλά και μπάνγκαλοους με ιδιωτική πισίνα για περισσότερη ιδιωτικότητα. Φέτος το Πάσχα έχουν διοργανώσει όμορφο γλέντι με ζωντανή χορευτική μουσική ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα έθιμα. Φυσικά και τις προηγούμενες ημέρες η παράδοση δίνει το παρόν όπως το πρωινό με παραδοσιακά εδέσματα, το νηστίσιμο δείπνο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής καθώς και το αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο με τα απαραίτητα κόκκινα αυγά για το Χρηστός Ανέστη.

Στα συν η έκπτωση 20% για τις περιποιήσεις spa αλλά και η δωρεάν χρήση της εσωτερικής πισίνας, της σάουνας και του χαμάμ. Όσοι έχετε παιδάκια η διαμονή για 1ο παιδί έως 12 ετών είναι δωρεάν, στο δωμάτιο των γονιών και για το 2ο παιδί έως 12 ετών θα έχετε έκπτωση 50%.

  • www.ajulresort.com

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli.

Πάνω σε μια αμμουδερή παραλία στο Πόρτο Χέλι με θέα που φτάνει απέναντι στη μικρή μαρίνα το Nikki Beach Resort είναι μια τέλεια επιλογή για χαλαρές πασχαλινές διακοπές, και όχι μόνο. Με εκπτώσεις που φτάνουν στο 20% μπορείτε να βρείτε το ιδανικό δωμάτιο για εσάς.

Στα πασχαλινά τώρα, θα υπάρχει αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο το οποίο θα διατίθεται από τις δέκα το βράδυ ενώ την επόμενη μέρα, την Κυριακή του Πάσχα από τη μια το μεσημέρι μέχρι τις πέντε το απόγευμα θα σερβίρεται το πασχαλινό γεύμα συνοδεία γιορτινής μουσικής για έξτρα κέφι.

  • https://porto-heli.nikkibeach.com/

Cora Hotel & Spa

Στην ανατολική πλευρά του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, στην Άφυτο, το Cora Hotel & Spa έχει καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από μπόλικο πράσινο έχει απαλές γραμμές στην αρχιτεκτονική του και μίνιμαλ αισθητική στην εσωτερική του διακόσμηση. Το πασχαλινό του πακέτο δίνει έκπτωση έως 30% και είτε θέλετε να ζήσετε ένα κατανυκτικό είτε ένα κοσμοπολίτικο Πάσχα το Cora Hotel έχει φροντίσει καταλλήλως. Θα σας καλωσορίσουν στο δωμάτιο με ένα καλάθι με πασχαλινά αυγά, λαμπάδες και παραδοσιακό τσουρέκι ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα υπάρχει νηστίσιμο δείπνο.

Φυσικά θα υπάρχει αναστάσιμο δείπνο φουλ στις λιχουδιές το Μεγάλο Σάββατο και ένα ακόμα πιο λαχταριστό πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία και ζωντανή μουσική. Αν θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε στη ζωγραφική και διακόσμηση των πασχαλινών αυγών αλλά και στην προετοιμασία του παραδοσιακού πασχαλινού τσουρεκιού με τον σεφ.

  • www.coraresort.com

Galaxy Hotel

Σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου το Galaxy Hotel είναι μια πολύ καλή πρόταση για πασχαλινές διακοπές «μέσα στα πράγματα». Για να κάνετε τις βόλτες σας στα στενά της πόλης, να πιείτε τα ποτά σας στα cozy μπαράκια, να φάτε τους λουκουμάδες σας στα Λιοντάρια, να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο στην πλατεία Ελευθερίας και πολλά ακόμα.

Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε με ένα υπέροχο δείπνο και ένα δροσερό κοκτέιλ στο στιλάτο Per Se Lounge Bar & Restaurant του ξενοδοχείου ή στο εστιατόριο Vetri για ένα γεύμα με Ιταλικές ή Κρητικές γεύσεις και ένα ωραίο κρασί κοντά στην πισίνα.

  • www.galaxy-hotel.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα