Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 69χρονος για την κακοποίηση της 7χρονης εγγονής του

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 69χρονος για την κακοποίηση της 7χρονης εγγονής του
Προφυλακίστηκε ο 69χρονος για την κακοποίηση της 7χρονης εγγονής του Lamiareport

Στις φυλακές της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο 69χρονος δικηγόρος που φέρεται ότι κακοποιούσε τα εγγόνια του. Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του. Τι είπε βγαίνοντας από τα δικαστήρια Λαμίας.

Με τη σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας κας Παντοπούλου και της Εισαγγελέως κας Δελόγλου, ο 69χρονος δικηγόρος που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό της δίκης όπου θα απολογηθεί για ειδεχθή κακουργήματα.

Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση ήρθε και επιβεβαίωσε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες με τις οποίες περιέγραφε το 7χρονο κοριτσάκι τον εφιάλτη, που ζούσε ή ίδια και το αδελφάκι της, πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες, με τον παιδόφιλο παππού να ακούει, εκκλησιαστική μουσική.

Ο ίδιος επιμένει να δηλώνει αθώος, σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν τέτοια που δεν άφηναν περιθώρια για κάποια άλλη εξέλιξη παρά την πολύωρη απολογία του.

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος φίλος του

Μια απολογία που κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες και ενώ ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος του απέναντι στη δικαιοσύνη χωρίς καν συνήγορο, αφού κατά την έναρξη της διαδικασίας ο Δημήτρης Κρούπης ανακοίνωσε ότι παραιτείται, όταν κατάλαβε πλέον ότι ο πρώην συνάδελφός του τού έλεγε ψέματα.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…» ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του κ. Κρούπη, ο οποίος χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, εμμέσως επιβεβαίωνε τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στην ιατροδικαστική έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Θυμίζουμε ότι η ιατροδικαστική έκθεση θα συμπληρωθεί από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων, ωστόσο τα στοιχεία είναι συντριπτικά σχετικά με την κακοποίηση των δύο παιδιών.

Εκτός από το 7χρονο κορίτσι, ανάλογες ανατριχιαστικές περιγραφές στους ειδικούς που εξέτασαν τα δύο παιδιά, φέρεται να έδωσε και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος τον χτυπάει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα