Ν.Σμύρνη: Βρέθηκε νεκρό νεογνό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Ν.Σμύρνη: Βρέθηκε νεκρό νεογνό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Το βρέφος εντοπίστηκε από κάτοικο σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Παρουσία εισαγγελέα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν ένα ένα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας και εξετάζουν όλους τους ενοίκους

Νεκρό νεογέννητο αγοράκι εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της Οδού Πριγκιποννήσων στη Νέα Σμύρνη.

Το νεκρό νεογέννητο εντοπίστηκε σε νάυλον σακούλα, τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, από κάτοικο που το είδε από το μπαλκόνι του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Στο σημείο βρίσκεται εισαγγελέας, παρουσία του οποίου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν ένα – ένα τα διαμερίσματα και εξετάζουν τους κατοίκους.

Τη Δευτέρα, θα διενεργηθεί κατά πάσα πιθανότητα η νεκροψία – νεκροτομή στο νεογνό, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, αφού τέλη Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί και πάλι νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, το οποίο είχαν στραγγαλίσει με τον ομφάλιο λώρο του και ένα σκοινί. Παρά τις αδιάκοπες έρευνες των αρχών αυτή η περίπτωση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί.

Υψηλόβαθμοί αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους, την πλήρη διαλεύκανση και των δύο υποθέσεων, ώστε να δοθεί ένα σαφές μήνυμα στην κοινωνία, πως τέτοιες επιλογές δεν μένουν ατιμώρητες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα