Φονικό στην Παλλήνη: Πρώην αστυνομικός της ΕΚΑΜ το θύμα

Φονικό στην Παλλήνη: Πρώην αστυνομικός της ΕΚΑΜ το θύμα

Είχε χρόνια που είχε αποστρατευτεί ενώ είχε περάσει από διάφορες Υπηρεσίες, κυρίως από την Δίωξη Ναρκωτικών και ένα μικρό χρονικό διάστημα ακόμα και από την ΕΚΑΜ - Την στιγμή που αποχωρούσε από την ταβέρνα και μόλις έφτανε στο αυτοκίνητό του δέχτηκε την δολοφονική επίθεση

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένας 57χρονος πρώην αστυνομικός έξω από την ταβέρνα «Κρητικός» στην Παλλήνη, επί της οδού Αιόλου 49, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα.

Το θύμα είχε χρόνια που είχε αποστρατευτεί, ενώ είχε περάσει από διάφορες Υπηρεσίες, κυρίως από την Δίωξη Ναρκωτικών και ένα μικρό χρονικό διάστημα ακόμα και από την ΕΚΑΜ.

Η ταβέρνα αυτή ήταν στέκι του και βρισκόταν εκεί με μία παρέα, μέχρι που έφυγαν όλοι, έμεινε τελευταίος πιάνοντας κουβέντα με τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια αποχώρησε.

Καθώς πλησίαζε το αυτοκίνητό του, που το είχε σταθμεύσει σχεδόν έξω από το κατάστημα, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, καθώς δεν τους είδε κανείς, του επιτέθηκαν και τον πυροβόλησαν 5-6 φορές με πιστόλι μικρού διαμετρήματος των 7,65 χιλιοστών.

Αιμόφυρτο το θύμα επιχείρησε να βρει καταφύγιο πίσω στην ταβέρνα, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο ενώ σύντομα έφτασε αστυνομική δύναμη που απέκλεισε τον χώρο και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που πραγματοποιεί την έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το ίδιο θολή είναι η εικόνα για τα κίνητρα των δραστών και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εξαιρεθεί τίποτα όπως αναφέρουν υψηλόβαθμοί αξιωματικοί της Ασφάλειας, από μία ένοπλη ληστεία που εξελίχτηκε στραβά έως καρτέρι θανάτου και ξεκαθάρισμα.

Ακριβώς λόγω του ότι κανείς δεν είδε τον δράστη ή τους δράστες, οι αστυνομικοί αναζητούν κάμερες από την γύρω περιοχή μήπως καταφέρουν και εντοπίσουν βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο να έχει καταγραφεί η στιγμή του εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα