Νεκρός άντρας με τραύματα στο κεφάλι και ρούχα κυνηγού βρέθηκε στην Αρκίτσα

Νεκρός άντρας με τραύματα στο κεφάλι και ρούχα κυνηγού βρέθηκε στην Αρκίτσα
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI eurokinissi

Το θύμα είναι ηλικίας περίπου 50 ετών και έχει τραύματα στον κεφάλι-Τον βρήκε ένας περιπατητής στην δασική περιοχή- Ήταν πεσμένος έξω από το αυτοκίνητό του που φέρει ξένες πινακίδες και φοράει ρούχα κυνηγού

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε περίπου μισή ώρα μετά τις 4 το απόγευμα, ένας περιπατητής σε δασική έκταση, στην περιοχή Τριανταφυλλιά, στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Καθώς περπατούσε είδε την σορό ενός νεκρού άντρα περίπου 50 ετών με τραύματα στο κεφάλι, που φοράει ρούχα κυνηγού και πεσμένου έξω από το αυτοκίνητό του που έχει ξένες πινακίδες.

Αμέσως κάλεσε τις Αρχές και από εκείνη την ώρα βρίσκονται στο σημείο αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Ασφάλειας Λαμίας και των εγκληματολογικών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του θύματος ούτε έχει διαπιστωθεί ακόμα αν τα τραύματα αυτά στο κεφάλι του θύματος έχουν προκληθεί από πυροβολισμό ή από κάποιο άλλο όργανο.

Το αυτοκίνητο ήταν κλειστό και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί όπλο. Ερωτηματικό στην παρούσα φάση παραμένει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ όπως φαίνεται περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στην Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα