Παραδόθηκε η οδηγός που σκότωσε τον 57χρονο ποδηλάτη στα Χανιά

Παραδόθηκε η οδηγός που σκότωσε τον 57χρονο ποδηλάτη στα Χανιά
Zarpanews.gr

Θα της ασκηθούν διώξεις για παράσυρση και εγκατάλειψη του 57χρονου πατέρα πέντε παιδιών - Την επομένη του μοιραίου δυστυχήματος η 60χρονη έφυγε στο εξωτερικό

Σήμερα, Τρίτη, προσήλθε τελικώς στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων η 60χρονη οδηγός που ενεπλάκη στο μοιραίο για έναν 57χρονο ποδηλάτη, πατέρα πέντε παιδιών τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Μαΐου στη συμβολή των οδών Ι. Καποδιστρίου και Τσόντου Βάρδα, στην περιοχή του Παλιού Νοσοκομείου.

Η οδηγός, που συνοδεύονταν από συγγενικό πρόσωπο και τον δικηγόρο της, δήλωσε ότι την επόμενη του δυστυχήματος ταξίδεψε στο εξωτερικό, ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Η 60χρονη, το αυτοκίνητο της οποίας είχε εντοπιστεί δύο μέρες μετά την τραγωδία, παραδέχθηκε την εμπλοκή της, δηλώνοντας ωστόσο ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Zarpanews.gr, μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας, η γυναίκα αρνούνταν την εμπλοκή της στο συμβάν, υποστηρίζοντας -μέσω του δικηγόρου της- πως απλώς πέρασε από το σημείο μετά το τροχαίο. Σύμφωνα με την αρχική της ιστορία, η ίδια δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, γι’ αυτό και την επομένη του τραγικού συμβάντος έφυγε στο προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Η ίδια, ζήτησε την Τρίτη μια “μεγάλη συγνώμη” από την οικογένεια και αναμένεται η απολογία της στις ανακριτικές Αρχές.

Ποδηλατοπορεία για τα θύματα

Σήμερα οι ΠοδηΛάτρεις θα πραγματοποιήσουν βουβή ποδηλατοπορεία στο κέντρο των Χανίων, με σημείο και ώρα συνάντησης τις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Πρόκειται στην ουσία , για μια… «βουβή» κραυγή διαμαρτυρίας για τους ποδηλάτες – θύματα τροχαίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα